- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
-
- Konu Sahibi minik-patiler
düsünün yani artık İngiliz gazetesine bile konu olmusuz onlar bile korkuyor artık...Sadece kadın tursitler için mi tehlikeli??!!
Vallaha kadın erkek herkes için tehlikeli bu Ülke. Dışarısı sapık dolu. Kadın erkek demeden tecavüz ediyorlar. Tecavüzden kurtuluyorsunuz tacizler. O da yetmezse ya eziliyorsunuz ya da öldürülüyorsunuz....düsünün yani artık İngiliz gazetesine bile konu olmusuz onlar bile korkuyor artık...
dısarı cıkmaya korkar olduk artıkVallaha kadın erkek herkes için tehlikeli bu Ülke. Dışarısı sapık dolu. Kadın erkek demeden tecavüz ediyorlar. Tecavüzden kurtuluyorsunuz tacizler. O da yetmezse ya eziliyorsunuz ya da öldürülüyorsunuz....
Aynen öyle. Biber gazından çakıya ne ararsan var çantalarımızda. Yakında el bombası taşıyacağım ben. Erkeklerin toplu olduğu yerlere korktuğumda atacağım.dısarı cıkmaya korkar olduk artık
güldürdün canım beni ya su durumdaAynen öyle. Biber gazından çakıya ne ararsan var çantalarımızda. Yakında el bombası taşıyacağım ben. Erkeklerin toplu olduğu yerlere korktuğumda atacağım.
güldürdün canım beni ya su durumdaartık piskopat olduk yani ama el bombası iyi fikirmis
atıvericeksin erkeklerin ortasına bombayıNe yapayım şakaya vurayım da tedirginliğim geçsin diye. Arkamda 2-3 adım birini hissetsem dönüp ters ters bakıyorum. Bomba da olmazsa kimyasal silah kesin çözüm.
artık neleri düsünür olduk canımızı koruyabilmek icin..Bir siseye camasir suyu ve porcoz yada tuzruhu karistiralm tedirgin oldugumuzda bir noktaya dokelim boyleve cikan zehirli gaz karsi tarafi etkisi hale getirirken firsat yaratmis oluruz eger acik hava da isek eline ayagina dokelim ve kacalim.
Benim su an ki cozumum bu ise yarayacagini dusunuyorum basimiza gelmesin elbette
birde yakma modası çıktı türkiyede..insanlık kalmamışki..
Evet çok ürkütücü ya. Nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık. Bir şey dikkatimi çekti. Bu tarz haberler çıktıkça bu tarz olaylarda çoğaldı gibi. Arasında bir bağlantı kurmak mantıksız gibi gelebilir ama dikkatimi çekti.