TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ

Merhaba bugün gıttık doktora ... Bebeği de gördük ... Doktorla ilgili net bi karar veremedim açıkcası , bakalım hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki senin bileceğin bir durum sadece merak ettim neden kararsız kaldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şişli kolan hastanesinde doğum yapan arkadaşlar, bilgi verirseniz çok sevinirim. doktorunuzdan ve hastaneden memnun kaldınız mı? tavsiye edermisiniz?

bende şişli kolana gidiyorum meliz hnm doktorum ama çok tedirginim hala hastane arıyorum.36.haftadayım her an değişştirebilirim hastanemi.çünkü çok yogun bir doktor herzaman vaktinde giremisun muayene bir idrar tahlilini 1.5 saat bekliosun.tedirginim napıcamı bilmiorum

Hanımlar merhaba bende 13. Haftadayım kolanda Meliz hanıma gidiyorum. Meliz hanımdan memnunum ancak hastanenin fiyat politikası çok saçma bir arkadaşıma farklı bana farklı bi rakam söylediler 2 ay sonra zam geldi diyebiliriz demenin yollarını da yapıyorlar. Kolan da doğum yapan ve hastaneyle sorun yaşayanınız oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba ,doğum zamanınız yaklaşmıştır artık bebeğinizi sağlıkla alırısınız kucağınıza inşallah . Şişli Kolan Hastanesi konusunda ne karar verdiniz acaba .Devam ettiniz mi ?Ettiyseniz dr den ve hastaneden memnunmusunuz ? Bir de doğum fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz SGK lılar için.
Tekrar sağlık dolu günler diliyorum

Merhaba bende turkiye hastanesi figen hanm a gidiyordum fakat dusuk yaptim ve bunun oncesinde ne bir bilgi verdi ne de gebeligi surdurmek icin progestan verdi giden gitmistir gibi cirkin bi cumle etmisti ve ben o gun sok olmustum guclu durmaya calistim simdi gidip sacini basini yolmak istiyorum nasil bir doktor bilemem ama ilk donemlerdeyseniz cok onemsedigini gormedim acikca belirtiyim

Ben de Tülay Çağlar'a gidiyorum Şişli Kolan Hastanesi'nde. Ama Tülay Hn. dünyanın en ilgisiz doktoru olabilir kesinlikle. Bugun ikinci ve son gidişim oldu kendisine.

Bir sonraki randevumu Seval Zeren'e almak istiyorum. Seval Hanım ile ilgili bilgisi olan var mı?

Slm arkadaşlar bende İstanbul Bayrampaşa kolan hastanesine randevu aldım da benim hastane ile ilgili hiç bir bilgim yok dilek hanıma randevu aldım bebek istiyoruz biz bir senedir evliyim fikirleriniz ne acaba yardımcı olursanız çok sevinirim sizce gitmeli miyim bilmiyorum İstanbul bana çok yabancı ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…