Ben şuan şişli kolana gidiyorum bazen sinir etselerde beni meliz hn harika bir dr tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarım memnun kalırsın ben kalacağını düşünüyorum 😄
Yok hiç sormadım oda bişe demedi rahat yani onları konuşmak için erken daha ayrıca çok rahat bir dr sende anlayacaksın öyle gerekli gereksiz vitamin tahlil yada ekstra işlemleri çok sevmiyor yani erkenden gerek görmedikçe akıl karıştırmıyor
Bende ewe yakın diye gittim benimkide aynı senin gibi oldu acıbadem düşünüyordum tavsiye edilen şubeleri bana uzaktı en iyi seçenekte buydu çok şükür memnun kaldım ama doğumda ne olur yani dr kaynaklı değilde hastane kaynaklı olarak sorun yaşarmıyım onu bilmiyorum ama dr için devam ediyorum ben 21+4 haftalık hamileyim sen
Hayırlısı olsun inş nezamana gidiceksin
İnanılmaz yoğun orda 2dr daha var ama meliz hn çok yoğun oluyo elinden geldiğince vaktinde alıyo 5 10dk erken yada geç olabiliyo ama öyle çok beklemedim ben hiç
Bakalım inşallah memnun kalırız ... İlk doğumum biraz zor oldu ... Belki rastlaşırız bi gün bellimi olur
İnş ama gittikten sonra memnun kalıp kalmadığını yaz mutlaka
Yazarım tabiki ... İnsallah memnun kalırım da zamanımı beklerim kaygısız
Sanırım ilk doğumdan dolayı korkuların ama rahat ol önce bebek büyüsün bakalım son ay düşünürsün doğumu eskisi gibi değil hamileliğin tadını çıkaracak çok şey var onlarla ilgilen
Umarım öyle olur canım ...verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ... Sende inşallah bir avazda alırsın miniğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?