Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Arkadaşlar selam,
Türkiye hastanesinde doğum yapan var mı ? ve doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan.. Ben figen hanıma gidiyorum. SSK anlaşmalıyım. Ancak doğum fiyatlarını hiç konuşmadım. Fiyatlarla ve doktorlarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ?![]()
Merhaba, özgür hanıma devam ediyormusunuz ?Benim dr özgür çetiner şimdilik memnunum
Merhaba evet devam ediyorum memnunum kendisindenMerhaba, özgür hanıma devam ediyormusunuz ?
Merhabalar bende turkiye hastanesine gitmeyi dusunuyorum siz dogum yaptiniz hala orayami devam ediyorsunuz fiyatlar konusunda 2017 yili ile ilgili bilginiz varmi acabaArkadaşlar selam,
Türkiye hastanesinde doğum yapan var mı ? ve doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan.. Ben figen hanıma gidiyorum. SSK anlaşmalıyım. Ancak doğum fiyatlarını hiç konuşmadım. Fiyatlarla ve doktorlarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ?![]()
Merhabalar bende turkiye hastanesine gitmeyi dusunuyorum siz dogum yaptiniz hala orayami devam ediyorsunuz fiyatlar konusunda 2017 yili ile ilgili bilginiz varmi acaba
Türkiye hastanesinde epidural normal doğum yaptım doktorumu özgür cetiner di kendisinden ve hastaneden memnun kaldim.
Evet 650 tl idi sanırımMerhabaLAR epidural için fark ödediniz mi acaba ?
Merhaba bende türkiye hastanesine gidiyorum Tülay hanıma. Sormak istediklerim var izninizle. Doğumu ne kadara yaptınız? Ve son aylarda yapılan NST lerde ne kadar ücret ödediniz muayenenin aışında teşekkürlerEvet 650 tl idi sanırım