Türkiye Hastanesi doğum fiyatları.

huznumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
29
0
86
İstanbul
Arkadaşlar selam,

Türkiye hastanesinde doğum yapan var mı ? ve doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan.. Ben figen hanıma gidiyorum. SSK anlaşmalıyım. Ancak doğum fiyatlarını hiç konuşmadım. Fiyatlarla ve doktorlarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ? :anneadayı::KK15:

Arkadaşlar selam,

Türkiye hastanesinde doğum yapan var mı ? ve doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan.. Ben figen hanıma gidiyorum. SSK anlaşmalıyım. Ancak doğum fiyatlarını hiç konuşmadım. Fiyatlarla ve doktorlarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ? :anneadayı::KK15:
Merhaba,

Figen hanım'dan memnun musunuz?

Merhaba 1 ay önce aradım 2400 tl normal doğum demişlerdi sezeryan zorunlu 2900 sanırım ama yılbaşından sonra zam gelebilirmiş yılda 2 defa zam olduğu da olabiliyormuş

Bende ozge hanima gidiyorum bilginiz var mi iyi mi bu doktor yoksa değiştirsem mi

Türkiye hastanesinde sezaryen doğumda genel anestezi veya epidural arasında fiyat farkı yok diye biliyorum ve 2900-3000 civarı olması lazım.
Ben oğlumu 6 yıl önce bu hastanede dünyaya getirdim o zaman doktorum Nihal Çakır'dı şimdi 22 haftalık hamileyim yine Türkiye hastanesine gidiyorum Nihal hanım hastaneden ayrıldığı için doktorum Mehtap Karaaslan şimdilik memnunum.
Nevra Hanım var orada o da çok iyi bir doktor ama malesef sgk geçerli değil Figen hanım var bir kez gittim kendisinin sert tavrından dolayı Mehtap hanıma devam etmeye karar verdim.

Arkadaşlar selam,

Merhabalar bende turkiye hastanesine gitmeyi dusunuyorum siz dogum yaptiniz hala orayami devam ediyorsunuz fiyatlar konusunda 2017 yili ile ilgili bilginiz varmi acaba

Merhabalar doğum yapanlar neler yaşadı kimi tavsiye eder türkiye hastanesinde

Doğuma 1 haftam var tecrübelerimi paylaşıcam inşaallah :) önceden doğum yapan varsa paylaşsın lütfen

Normal doğum 2900 zorunlu sezaryen 3150 bir hafta önce sormustum. Sarıyerde oturuyorum civarda gidecek hastane arıyorum ben de çok kararsızım bu konuda.

Bende çok kararsızım hangi hastane hangi doktor türkiye hastaneside biraz pahalı okmeydanı özel de var onunla ilgili bilginiz varmı

Doğum yapmadım orada ama tavsiye edilmeyen bu hastane . Genelde sezaryene yönlendirip bebegi hemen kuveze koyuyorlarmis. İlk gebeligimde düşük yaptığımı bile anlamadılar. Kontrol den sonra 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta derken bebeğin gelişiminin olmadığını başka hastaneye gidince öğrendik. Kapısının önünden bile geçmem daha.

Türkiye hastanesinde epidural normal doğum yaptım doktorumu özgür cetiner di kendisinden ve hastaneden memnun kaldim.

Back
X