Türkiye Hastahanesinde görevli Kadın Doğum Doktoru Nihal Çakır Hakkında

firstlady1984

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
2
0
6
34
İstanbul
Merhaba Hanımlar,

Bu Nihal Çakır denen doktora muayene olan ve ona giden varmı bilmiyorum ama ben bu doktoru şiddetle tavsiye ETMİYORUM…Bebeğimin kalbinde delik olduğunu anlamadı ve doğum yaptıktan 15 gün sonra bebeğimi kaybettim…
Sürekli kontrollerde bana bebeğin iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi doğuma son 1 Ay bebeğim hiç kilo alamadı bu doktor bunada normal ve bi sorun yok kiloya takılma dedi…
Bebek doğdu ve doğduğu ginden itibaren hastahaneden çıkamadı ve sonunda yenik düştü minnacık bedeni…

Daha sonra tüm raporlar ile birlikte hem devlet hemde özel 2-3 tane daha farklı doktora gittim ve bana söyledikleri aynen şu,
"Bebeğinizin kalbinde delik olduğu 4.Ayda belliymiş,doktorunuzun sizi uyarması ve bilgilendirmesi lazımdı..Ama bu bizim üstün zekalı doktorumuz maalesef görememiş bunu..

Bu ve bunun gibi ilgisiz,bilgisiz ukala doktorlar ile lütfen uğraşın ben hukuki olarak süreçlerimi başlatıyorum...

Başınız sagolsun gercekten çok üzücü bir durum ama bebeğiniz sizi cennette bekliyor size şefaatçi olacak insallah . Benim bildigim bu tür vakalar doplerde ayrıntılı ultrasonda gorulebiliyor bunu doktor göremediyse bunda bir ihmal var demekki. Allah insallah size saglikli başka bebekler nasip eder. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…