Türkiye eğitim gönüllüleri vakfı

drawww

I FEEL LIKE A STAR!
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
58
0
86
İstanbul
Arkadaşlar,

Malum bahar geldi ve yaz ayları da yaklaşıyor. Evlilik mevsimi açıldı yerimseniben
Nişanlımla ben nikahımızda dağıtacağımız şekerleri Türkiye eğitim gönüllüleri vakfından alıyoruz. Böylelikle hem bağış yapmış oluyoruz, mutlu günümüzü bir kez daha anlamlandırıyoruz hem de boşa gidecek parayla miniklerimizin eğitimine katkıda bulunmuş oluyoruz.

Sizlerin de böyle bir alternatiften haberdar olmanızı istedim. Detaylı bilgi isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.

Sevgiler,

Seni kutluyorum,bunu bir şekilde duyurmak gerek.Ben arkadaşlara maille bildireceğim.Ayrıca köşeyede atarım...Sevgilerimle...mutluluklar...a.s.

gerçekten çok güzel bir fikir:1hug: çok duyarlı bir davranış canımcıma.s.

Kizlarr Ben Antalyada Oturuyorumm Ve Eşimle Kimsesiz çocuklari Ziyeret Etmek Istiyorumm Ama 0 - 13 Yaş Falan Ama Maleseff Bir Türlü Bulamadikk Hep Yetişkinler Yurdu Vardi Bir Fikri Olan Var Mii Acebaa

Kizlarr Ben Antalyada Oturuyorumm Ve Eşimle Kimsesiz çocuklari Ziyeret Etmek Istiyorumm Ama 0 - 13 Yaş Falan Ama Maleseff Bir Türlü Bulamadikk Hep Yetişkinler Yurdu Vardi Bir Fikri Olan Var Mii Acebaa

Güzel söz ve düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar, bu konuda iletişim bilgileri vb. isteyen olursa her zaman yardıma hazırım.

ayse&serkan, internetten minik bir araştırma yaptım Kemer'de Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Yurdu varmış, bilemiyorum size yakın mı ama bir link vereyim:

http://www.kemergozcu.com/index.php?page=arsiv_gundem&haber_arsivi=1tip=1&id=254

Sevgiler,

Canim tebrikler guzel yuregini kutluyorum, mutluluk hzuur ve sevgi dolu bir yuvan olmasi dilegiyle, sevgilera.s.

drawww hem mutlu günün için hemde böyle bilinçli ve incedüşünceli olduğun için tebrik ediyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…