turkcell'de çalışanlar

_nazenin_

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
206
14
623
turkcell'de çalışan yada turkcell'de çalışan bir yakını olan var mı?

acıyorum turkcell calisanlarına benim gibi bir musterileri oldugu için...
ayda en az 1 kere arayip kıyameti kopariyorum :roflol:

turkcell bayisinde görevli hat vs cıkartıyolar heralde tam bilmiyorum o tarz bişi hayırdır

tmm cnm ben istanbul'daki turkcell plazada çalışan birini arıyorum..sağol

benim dayımın çocuklarının hepsi turkcellde çalışıo .kendi yerleri izmitte aynı caddede dört dükkanı var

acıyorum turkcell calisanlarına benim gibi bir musterileri oldugu için...
ayda en az 1 kere arayip kıyameti kopariyorum :roflol:

Bende geçen yıl turkcell müşteri hizmetlerinde çalışırken senin gibi kıyamet koparanlar yüzünden,içimden bağırmak haykırmak geldiği halde konuşma kalıplarıyla konuştuğumuz için kafayı yiyordum...:mymeka:kıyamet koparmak yanlış bence,ordaki insanlardan o kadar küfür ve beddua yiyorsunuz ki öyle konuştukları gibi kibar değiller söyliiimkaydirigubbakcemile3

ben çalışmıyorum ama çalışmak isterim nereye başvuru yapılıyor bu konuda bilgisi olan varmı varsa bana özelden yazarsa çok sevinirim konu açılmışken bunuda araya sıkıştırdım :)))

benim eski ve konuşmadığım bi bayan arkadaşım istanbul plazada çalışyor canım ama konuşmuyorumki.......:bbo:

o onların sorunu beni ilgilendirmiyo kaydirigubbakcemile3

şu bir gerçek ben bizzat şahit oldum beraber form verdiğimiz arkadaş içerde torpili var diye girdi hayatta torpilin varsa yaşa yoksa sürün gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…