Kaç haftadır 3g muhabbetidir gidiyor her yerde gsm operatörlerinin reklamı var ben de neymiş bu 3g diye bakındım biraz. İlk başta sandım ki sadece internet hızı ile alakalı..Aslında öyle değilmiş tabii. Bugün | Turkcell Kurumsal Medya Merkezi. | adresinde Turkcell'in canlı basın toplantısını dinledim. Adamlar resmen "yapmışlar" Bugünkü basın toplantısında 30 hizmet anlattılar ben bir kaç tanesini yazayım:
Turkcell 3G Cepten Internet
3G uyumlu cep telefonunuzla, cebinizden onlarca kat hızlı internet kullanmanızı sağlayan Turkcell servisidir.
Görüntülü Görüşme
Sevdikleriniz ile görerek konuşabildiğiniz Turkcell 3G servisidir. (buna yönelik görüntülü çağrı merkezi kuruyorlarmış bence o süper)
Turkcell Mobil TV
Cep telefonunuzdan televizyon izleyebileceğiniz 3G servisidir.
(Ligtv de var, erkekler yaşadı )
ShowTV Video Haber
ShowHaber ekibinin hazırladığı videolu haber içeriklerinin abonelere wappush linki yoluyla ulaştırıldığı haber paketidir.
tamamını görmek için : Turkcell 3G Blog Yazarları Toplantısı Günlüğü
Turkcell 3G Cepten Internet
3G uyumlu cep telefonunuzla, cebinizden onlarca kat hızlı internet kullanmanızı sağlayan Turkcell servisidir.
Görüntülü Görüşme
Sevdikleriniz ile görerek konuşabildiğiniz Turkcell 3G servisidir. (buna yönelik görüntülü çağrı merkezi kuruyorlarmış bence o süper)
Turkcell Mobil TV
Cep telefonunuzdan televizyon izleyebileceğiniz 3G servisidir.
(Ligtv de var, erkekler yaşadı )
ShowTV Video Haber
ShowHaber ekibinin hazırladığı videolu haber içeriklerinin abonelere wappush linki yoluyla ulaştırıldığı haber paketidir.
tamamını görmek için : Turkcell 3G Blog Yazarları Toplantısı Günlüğü