• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçe öğretmeni olan arkadaşlar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi sese
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sese

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
246
21
643
Merhaba arkadaşlar,
burası daha fazla okunduğu için buraya yazmaya karar verdim..okulda kendi branşım olmamasına rağmen türkçe dersine de giriyorum,ve şu anda çok acil 6-7-8 sınıfların proje ve performans görevlerine ihtiyacım var..nette buldum fakat hepsini birlikte vermiş,tek tek ayırmaya da zamanım yok çünkü 3 farklı derse giriyorum kaldı ki ayırsam bile bütün yıllık konuları bilmem lazım..yarın ya da en geç 2-3 gün içinde öğrencilere performans görevlerini vermiş olmam lazım teslim tarihleri ile birlike..bana yardımcı olabilcek türkçe öğretmenleri var mı..
bu arada zümreye hepsini birlikte yazmıştım ama onu da değiştirmeye karar verdim,müffettiş beylerin uyarısı ile:26:

hocam dersimiz türkçe diye bi site var orada bir çok belge paylaşılıyor ben de genelde o siteden yararlanıyorum bi bakın isterseniz

öncelikle cevap için teşekkürler..
o siteye üyeyim zaten,yıllık plan ve zümre konusunda yararlandığım bir site..ama baktığım bütün zümrelerde sınıflara ayrılmamış performans konuları..
peki hocam siz nasıl yazdınız zümreye?6-7-8 lerin konuları hepsi birlikte mi

hocam zümre tutanağı ben yokken hazırlanmıştı diğer hocalar tarafından. o yüzden inceleme fırsatı bulamadım. yanımda da değil okulda dosyam yarın bakar haber vermeye çalışırım size.

Konu içeriği nedeniyle "Öğretmenlik ve genel paylaşım" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açınız.

hocam zümre tutanağına baktım dediğiniz gibi 6. 7. ve 8. sınıflar ayrılmamış

peki hocam çok sağolun,tek tek kitapları inceleyip ayırmak ve hangisinin hangi kazanıma denk geldiğini bulmaktan başka yol gözükmüyor bana

ya da yok mu bana yardımcı olabilcek başka türkçe öğretmeni..vaktim olsa hepsini yaparım da,köy okulunda çalışıyorum,ingilizce +din kültürü dersine de giriyorum..okul gazetesi ,kitaplıklar ..vs benim ellerimden öper :////

Son düzenleme:
merhaba sese..
ben türkçe öğretmenityim fakat ilköğretimde değil de mesleki eğitimde çalışıyorum eğer sorununun halledemediysen ilköğretimde çalışan bi arkadaştan belgelerini isteyip yardımcı olmaya çalışırım.. ihtiyaç duyarsan bana özelden msj atabilirsin..
ben ilköğretimde çalışırken türkçeöğretmeniyim sitesini kullanıyordum oraya da bakabilirsin..

merhaba sese..
ben türkçe öğretmenityim fakat ilköğretimde değil de mesleki eğitimde çalışıyorum eğer sorununun halledemediysen ilköğretimde çalışan bi arkadaştan belgelerini isteyip yardımcı olmaya çalışırım.. ihtiyaç duyarsan bana özelden msj atabilirsin..
ben ilköğretimde çalışırken türkçeöğretmeniyim sitesini kullanıyordum oraya da bakabilirsin..

size özel mesaj yolladım..umarım ulaşmıştır..

bu arada söylemeyi unutmuşum..bir sürü siteye baktım ama türkçe dersi için performans konularını sınıflara göre ayırarak yazanı hiç görmedim ne yazık ki..

Back