• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçe müzik arıyorum

ccmat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
38
0
16
Ankara
aslında yabancı müzik dinlerim severm fakat ne bilym o gün herkesn anlayabileceği bibirimize söylüormuşuz gibi gzel sözleri olan bir parça arıyorum
selami şahin burcu güneş düetigibi olabilir
selami şahin , orhan gencebay , ebru gündeş ... gbi sanatçıların söylediği var mı bildiğiniz uygun olabilecek arkadaşlar ...

doğru yoldasın.güncel bir şarkı seçip sonra unutmaktansa güçlü bir sesten iyi bir yorum her zaman iyidir.benim ilk dans şarkım bekant'tan samanyoluydu asla eskimez.şimdi aklıma gelen şarkılar arasında belki demode dersin ama bir dinle sonra karar ver.erol evgin-yeliz bir bakışın yetti ve eğer 2nizden birinin gözleri yeşilse ilhan irem-yemyeşil bir deniz bunlar geldi aklıma :)))eski kafamıyım neyim ya huuuu

esin engin-seven ne yapmaz
cahit berkay-selvi boylum al yazmalım
ne bilim bunlar geliyor aklıma.hem düşünsene davetliler nasıl şaşırır

doğru yoldasın.güncel bir şarkı seçip sonra unutmaktansa güçlü bir sesten iyi bir yorum her zaman iyidir.benim ilk dans şarkım bekant'tan samanyoluydu asla eskimez.şimdi aklıma gelen şarkılar arasında belki demode dersin ama bir dinle sonra karar ver.erol evgin-yeliz bir bakışın yetti ve eğer 2nizden birinin gözleri yeşilse ilhan irem-yemyeşil bir deniz bunlar geldi aklıma :)))eski kafamıyım neyim ya huuuu[/Q

eski kafalılıksa ben de sanrm öyleym ama ne bileyim bu tür şarkıların yarattığı hava da başka oluyor yüksek sesle ve sadece bzm için çaldığını düşündüğümde böyle istiyorum:)

bu arada nişanlımabi sürprizim var:) sezen aksunun erkek güzeli parçasını söylcem o gün ona :)

nişanlının fikri ne doğrusu erkeklerin pek fikri olmaz bu konuda şarkı işte diye bilir :))) şükür benim ki demedi öyle bi şey.bize en uygun şarkıyı seçtik.zeki müren'in arşivinden baksan harika şarkılar var.ilk aklıma gelen sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar :)))

hakkaten hiçaklıma gelmemişti bakıcam .çok teşekkrler gece gece yardım etmeye çalışıyorsun .

Zuhal Olcay - pervane galiba şarkının ismi ama sözleri çok güzel ve gerçekçi :) Ben balarısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce, yana yana kül olsam inan, yine de senden ayrılamam, bin yıl yaşasam yine sana doyamam.

Sonra Sezen Aksu'nun bir sürü şarkısı da düğün şarkısı olmaya çok uygun -hoşgeldin mesela,

bende esin engin-seven ne yapmaz veya bora öztoprak-seni seviyorum u düşünüyorum ikisi de süpper bence..

ben de mustafa ceceliden ölüm bile ayıramaz bizi yi çok seviorm :) olur mu ki onda düğün dansı :)

Back