"saf sızma zeytinyağı" etiketiyle satılan 7 markaya ait yağların aslında sızma olmadığı ortaya çıkmıştı.
Onu ayırt etmen zor, sızma ve riviera arasındaki en önemli fark asit oranları, sızma da asit oranı çok düşük olmalı, asidi sıfıra yakınsa kaliteli sızma yağ denir, asidi 3'ün üzerinde ve çoğu dip zeytininden olana da riviera diyorlar, rivierada ısıtma falan yapılıyor, biraz kimyasal işlemlerden geçiyor, o yüzden de besleyiciliği, faydası daha düşüktür.ben de hep bunu merak etmişimdir nasıl emin olcaz diye mesela ben riviyerayla sızmanın tadını çok ayırt edemiyorum, sızma yazanı alıyorum, umarım sızmadır gerçekten, markalı almaya dikkat ediyorum sadece
justİtalyanlardan beklerim
justben seni İtalyanları seviyor diye biliyorum, şimdi adamların alaveresini yüzlerine vuruyorsun
uzaktan seviyormuşum onu fark ettim
hani bizim ülkede şikayet ettiğimiz şeyler x10 gibi düşün mune ablam canımdan bezdim
Avrupa diye geldik tünelin ucu.... yere çıktı
Aaaaaaa ne diyorsunuzaktan seviyormuşum onu fark ettim
hani bizim ülkede şikayet ettiğimiz şeyler x10 gibi düşün mune ablam canımdan bezdim
Avrupa diye geldik tünelin ucu.... yere çıktı
eee hani damat falan alcaktık, nişan bohçası falan yapcaktık daha
Aaaaaaa ne diyorsunvalla İtalyanlara benimde sempatim vardı, gerçi Kuzey'dekiler soğuk, Güney'dekiler sıcak diyorlardı İtalyanlar için ya da tam tersi miydi
İtalya'ya turistik gezi yaparım diyordumfırsat bulunca gezilecek ülkeler listemdeydi
En iyisi ben oturayım mis gibi memleketimde, kendi şehirlerimi gezeyim, Canım vatanım, taşını toprağını sevdiğim
yapıcaz hayırlısıyla ama meksikaya yapıcaz bu sefer
edit: ay nazar değmesin nolur
neye niyet neye kısmet diyorsun yani,maşallah maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Onu ayırt etmen zor, sızma ve riviera arasındaki en önemli fark asit oranları, sızma da asit oranı çok düşük olmalı, asidi sıfıra yakınsa kaliteli sızma yağ denir, asidi 3'ün üzerinde ve çoğu dip zeytininden olana da riviera diyorlar, rivierada ısıtma falan yapılıyor, biraz kimyasal işlemlerden geçiyor, o yüzden de besleyiciliği, faydası daha düşüktür.
Alırken asit oranına bakın, umarım tüm markalar doğru asit oranını yazıyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?