• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk Vergi Sistemi ,Finansal Yönetim ve Maliyet Muhasebesinden direk geçenler bakarmı

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
arkadaşlar bu üç ders başıma bela oldu nasıl geçicem ne olur bir püf noktası ya...
türk vergi sisteminden beklemezdim bu kadar zor olsun şaşırttı beni bu derste açıkcası..

fınansal yonetım ve malıyet muhasebesı gormedım ama turk vergı sıstemınden direk gectım.. bana gore cok zor dııldı ama bu 3 serte zor olan dersler 3une bırden kafa yordugun ıcın gecemıyor olabılırsın kendıne sureklı telkın yap ben yaparım ben gecerım bu dersler kolay dıye ben bu sene bu sekılde butun derslerımden sorunsuz gectım dıyebılırım cunku bu yıl benım ıcın zordu 2 yasında kızım var tam yaramazlık donemı tuvalet egıtımı emzık bırakma donemı vs derken dedemın fınal sınavına 2 hafta kala vefatı fınal sınavına nasıl calıstım nasıl cozdum soruları bılmıyorum ama hepsınden hemde ortalama ustu puanlarla gectım kendıne guven oyle yada boyle gecıceksın bu derslerı hep oyle dusun .. kolay gelsın sana barasılar dılıyorum...

yorumun için teşekkür ederim ayrıca başında sağolsun..
ben halkla ilişkileri onur belgesiyle bitirdim,hatta yüksek onur belgesini kaçırdığıma üzülmüştüm:)
ciddi ciddi.. 3.sınıf zor diyorlardı birde işe başlayınca gerçekten yoğun çalışma temposu derslere bakamaz olunca kaldım.ne yapıp edip geçmem lazım,bu sıcakda derste çalışılmıyor ama bugün plan çizip kendime düzenli çalışmaya başlıcam.

kafana koyup duzene gırersen yapamıcagın hıc bısey yok ben kendıme hergun 2 unıte calısıcam derdım bı sorun cıkıp o gun calısamadıysam ertesı gun mutlaka 4 unıte calısırdım en onemlısı yaptıgın plana uyabılmek..

cnm maliyet muhasebesi ve finansal yönetim zor dersler kursların bütünleme kurlarına gitmeni tavsiye ederim, geçmiş yıllarda çıkmış konuları da su gibi bilmen gerekir, türk vergi sistemi ise sözel bir ders ben ordaki vergi ödeme tarihlerini ve geçmiş yıllarda çıkan soruları çalışarak 3 dersi de direk geçmiştim , başarılar dilerim :16:

geçen yıl finansal yönetimin vizesinden düşük aldım.ama finalde konuları sürekli okudum.hatta geçmiş yıl sorularına bile hiç mi hiç bakmadım.fakat finalde geçtim.ben bile şaşırmıştm çünkü kesin büte kalacağım gözüyle bakıyordum.:)sana tavsiyem konuları anlayarak okuman çalışman.4 ünite çalışacağına 2 ünite çalış ama anlayarak çalış.başarılar şimdiden...

Son düzenleme:
Arkadaslar bende aof ogrencisiyim. Su murat acikogretimin kitaplarindan aliyorum her sene. Sinava 3 hafta kala once kitabi guzelce okuyorum son hafta gecmis yillar sorulara calisiyorum. Sinava girmeden muhakkak gecmis yillarin sorularina bakin. Sinif gecmeniz cok kolaylasacak. Sonra Bana cook dua edeceksiniz. Bana tavsiye edeni ben her sinav sonrasinda aniyorum:))

Back