Turk ve yabanc filmler arasndaki farklar

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
son zamanlarda bir kac turk filmi izledim nasıl olmus diye ama yabancı filmlerdeki konuyu gorselligi cesitliligi efektleri turk filmlerinde bulamıyorum..turkiyede yapılan bir film 2-3 ayda son bulurken yurtdısında bir kac yıl alıyor ve bizimkiler cıkıp 3 ayda cevirdik cok uzun zaman oldu diyebiliyor turkiyede yapılan filmler ya töre mafya sacma sapan komediler vs oluyor ama yurtdısına baktıgımızda hertelden konu mevcut ve gercekten yapılıyor izlerken keyif alıyorsunuz ve sıkmıyor.. bizim ulkemizde cekilen korku filmleri bana artık komedi filmi gibi geliyor ya izleyicilerine saygı duymuyorlar ugrasmak istemiyorlar yada becermiyorlar :umursamaz: ben turk filmi izlemiyorum dedigim gibi keyif almıyorum izleyen vardır yokdur herkesin kendi fikri ama hiçbir zaman tamam işte bu dedigimiz bir film olmayacakmı

yanbancılarda hiç romantik değil kimin eli kimin cebinde birde şimdi eşcinsel konularu çok normal miş gibi işyiyorlar midem bulanıyor neyini öveyim bu yabancı fimlerinin?kaydirigubbakcemile

ben katılıorumm canımm sana.kesinlikle aynı tadı wermiolarr.adamlarr hakkıyla yapıolarr bu işi. .türk filmlerindenn aa şu film nekadarda güseldi diyebileceğimm hiç bi film yok.

tercihimi hep yabancılardann yana kullanıorumm

yanbancılarda hiç romantik değil kimin eli kimin cebinde birde şimdi eşcinsel konularu çok normal miş gibi işyiyorlar midem bulanıyor neyini öveyim bu yabancı fimlerinin?kaydirigubbakcemile

turk dizilerinde veya filmlerinde kimin eli kimin cebinde belli yani oylemi kaydirigubbakcemile3 askı memnu yaprak dokumu bunlara ornek escinsel iliskiler normal degilmi turkiyede sanki hic yok..halbuki yabancıların filmleride sadece konu olarak bunları icermiyor takipci olmadıgınız belli

ben katılıorumm canımm sana.kesinlikle aynı tadı wermiolarr.adamlarr hakkıyla yapıolarr bu işi. .türk filmlerindenn aa şu film nekadarda güseldi diyebileceğimm hiç bi film yok.

tercihimi hep yabancılardann yana kullanıorumm

bi zaman ıssız adamı ovduler vay efendim ask filmi super bi gittim basından grup iliskiyle basladı ama yabancıların filmlerinde daha cok varmıs oyle diyolar:) bizde ne ask filmi cekilebiliyor nede korku filmi yabancılar bu isi biliyor cunku izleyicisine deger veriyor..bende tercihimi yabancı filmlerden kullanırım

başka dilde aşk filmi dışında izlemekten keyif aldığım ve kaliteli bulduğum bir türk filmi hatırlamıyorum son zamanlarda. benimde tercihim yabancı filmler. özellikle korku ve aksiyon filmlerinde çok başarılılar.

Kesinlikle bende tercihimi yabancı filmden yana kullanıyorum.
Özellikle korku filmlerini cok iyi yapıyorlar Türkiye cok vasat korku filmi yapmada.

Güzel filmlerde var ama Umut ,Vavien ,Devrim arabaları gibi gibi ...Genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum

Önceden yabancı filmleri izlerdim, gişeye parayı bayacağım bir Türk filmi bulamazdım, ama son dönemlerde çok güzel yapımlar çekiliyor, görmek gitmek istediğim o kadar çok var ki, sinemaya gidersem kesinlikle Türk filmlerini tercih ederim artık,

Korku filmi demişken Dabbe 2 nin fragmanını izledim, gösterime girdi mi bilemiyorum ama gayet başarılıydı...

Önceden yabancı filmleri izlerdim, gişeye parayı bayacağım bir Türk filmi bulamazdım, ama son dönemlerde çok güzel yapımlar çekiliyor, görmek gitmek istediğim o kadar çok var ki, sinemaya gidersem kesinlikle Türk filmlerini tercih ederim artık,

Korku filmi demişken Dabbe 2 nin fragmanını izledim, gösterime girdi mi bilemiyorum ama gayet başarılıydı...

fragmanı izleyince bendee waauwwww süpere benzioo.kesin gitmeliyim dedimm.gittimmm.hiç bi halta benzemioo.çok basitt yaa.birincisinide beğenmemiştimm:umursamaz:

Back