Türk ve Müslüman Ülkeler Olimpiyatları Düzenleyelim

acaba beni yanlis anlamis olabilir misiniz diye dusunuyorum,basortusune karsiyim demedim ki hicbi zaman,bahsi gecen hanimlari da tebrik ederim,onyargilarin kirilmasi anlaminda muthis bir zafer kazanmislar...konumuza donelim...olimpiyatlar uzerinden bile otekilestirme yapiliyor,basortusuzler basortululeri basortululer basortusuzleri gormek istemiyor,surda iki dakikada vatan haini nankor ilan edildik bu mudur yani?o zaman tek tek aciklayayim farkli ithamlara maruz kalmak istemem...avrupa amerika olimpik giysiler icin aylarca ugrasiyo ozenelim demedim,cogu musluman ulkelerin buna yatirim yapacak prasi yok dedim..o zaman sadece gorece zengin musluman ulkeler mu bu "olimpiyatta" yer alacak?aradaki gelismislik farki nasil kapanacak,esitlik nasil saglanacak?bir de hanimlar icin yuzme gibi bir dalda ne gibi bir cozum dusunuluyor,hem kapali olacak,hem vucut hatlari belli olmayacak hem hareketi kisitlamayacak hem de surtunme kuvvetini minimize edecek bir tasarim nasil olacak?cunku bazi cirtlak sesleri simdiden duyar gibiyim..zira daha once mayo ve sorta nasil tepkiler verildigini biliyoruz..ha keza erkekler yuzmede ustleri aciktir bu goz zinasi olmayacak mi?muslumanlar icin olimpiyat diyenlere soruyorum...nasil olacak?zaten musluman ulkeler uzerinde baski rejimi guduluyorken kendimizi bu kadar soyutlamak neden?musluman-musluman olmayan ayrimini cok yanlis buluyorum,pratikte bu tip bir "olimpiyat" in gerceklesmesinin zor oldugunu dusunuyorum.

Dost ve kardeş ülke Endonezya'da İslamic Solidarity Games (İslam Dayanışma Oyunları) adında 3 senedir düzenlenen yarışmalar var ya ona aday olalım. Ne gerek var yapılmışı varken uğraşmaya... Katılalım bitsin, gitsin.. Gerçi kadınlar iştirakte bulunamıyor ama olsun, dayanışma olsun :)

Başta Türkiye olmak üzere, Müslüman ülkeler birbirlerinin kuyusunu kazmayı bir kenara bırakırlarsa neden olmasın, çok iyi bir fikir
Bisürü madalya alırız valla!! Sporcularımızada basarız dopingi ohhhh, daha kimsecikler elimizden tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…