Türk Televizyonları Böyle Rezalet Görmedi! İnsan Kaçakçısına 'Süpersiniz' Dedi

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
Müge Anlı'nın sunduğu programa bağlanan insan kaçakçıları her yerde aranan seri katil Atalay F.'yi yurtdışına çıkarmayacaklarını söyledi. Anlı da kaçakçılara "Harikasınız, süpersiniz." dedi.

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetten aranan Atalay F. ile ilgili vatandaşın duyarlılığı dikkat çekiyor. İstanbul'da polise 5 gün içinde 2 binin üzerinde ihbar geldi. Vatandaşlar şüpheli gördükleri hatta Atalay diye yakaladıkları kişilerin bile fotoğrafını çekip polise gönderiyor. Bazı vatandaşlar ise televizyonda canlı yayınlanan programlara bağlanıp bildiklerini söylüyor. Onlardan biri de bugün Müge Anlı'nın programında yaşlandı. Ancak programda yaşananlar duyarlılıktan ziyade Türk televizyonlarının gördüğü en büyük rezaletlerden biriydi.

PİŞKİNLİĞİN BÖYLESİ: ÇANAKKALE BODRUM ARASI BİZDEN SORULUR

Programa telefonla bağlanan bir insan kaçakçısı sözleriyle adeta herkesi şaşırttı. Pişkince Suriyelileri Yunanistan'a götürdüğünü söyleyen insan kaçakçısı, "Çanakkale'denBodrum'a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur. Bize gelse de yurt dışına çıkarmayacağız." dedi.

MÜGE ANLI: HARİKASINIZ, SÜPERSİNİZ

Bu sözlerin ardından ise programın sunucusu Müge Anlı, insan kaçakçısına "Ya ne diyeyim valla harikasınız. Şimdi yaptığınız iş ayrı bir konu bu ayrı bir konu. Ben 2 gün önce dedim ki; Belki yasa dışı bir iş yapıyorlar. Ama onlar bile Atalay'ı yurt dışına götürmezler. Süpersiniz." diyerek ekran başındaki herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Müge Anlı'nın bu sözleri programda da alkış aldı.

MÜGE ANLI KAHKAHA ATTI "BARİ CAN YELEKLERİNİ TAKIN" DEDİ

Öte yandan programda Müge Anlı'nın kahkahaları ve insan kaçakçısınına söylediği "Bari can yeleklerini takın" sözleri ise tüm Türkiye'yi utandırdı.

"GEMİYLE YURT DIŞINA NASIL ÇIKILIR" DİYE SORMUŞ

Diğer yandan Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci cinayetinden kısa süre önce Atalay F'nin Tuzla'da armatör olan bir arkadaşına ise "Gemiyle yurt dışına nasıl çıkılır?" diye sorduğu ve detaylı bilgiler aldığı belirtildi. Atalay F'nin uzun süredir yurt dışına kaçmayı düşündüğü öne sürüldü.
http://www.haberler.com/katil-zanlisiyla-ilgili-2-binin-uzerinde-ihbar-8496185-haberi/

Bu kadın son yıllarda cozuttu zaten. Eskisi kadar sevmiyorum kendisini.

Bu haberi az önce gördüm. Artık şaşırmaktan yoruldum. Yüzlerce insanın ölümüne neden olanlardan biri çıkmış canlı yayına katılmış popüler seri katilimizi kaçırtmayacağız, biz şurlardan sorumluyuz demiş ve ardından alkışlanmış. Yuh be yuhhh.
3 kişinin katilini yakalamak için yüzlerce kişinin katilinden medet ummuşuz o da ayrı bir olay.
Bu insan kaçakçısını insan yerine koyup canlı yayına bağlayan, onu gülen yüzüyle dinleyen ve alkışlayanlar, karalara vuran cesetleri hiç mi görmedi ,özellikle bebekleri.. yazıklar olsun ya. Haydi rtük bırak öpüşen koklaşanları, reyting uğruna neler yapılıyor neler normalleşiyor gel bunların peşine düş.
Bu arada Müge Anlı`dan nedense hiç beklemediğim hareket .

İzlediğim videoda bu kısım yoktu. Ama nerelere ne kadar diye tarife veriliyordu. Yarın insan kaçakçılığı işine başvuran baya kişi çıkar. Tv de canlı yayında bu açıklama bile yapıldıysa.

Melek gibi bir kadın hakkında kötü yorum okumaya hiç dayanamıyorum tv de şu an yayınlanan tek faydalı program Müge anlıya ait.Ne olduğunu izlemedim ama carpitildigindan yüzde yüz eminim.

Programda tam olarak ne konuşuldu bilmiyorum lakin mültecilerin yurtdışına kaçmak istemesi yüzünden insan kaçakçılığı diye bir meslek kolu türediğini hepimiz biliyoruz, son yıllarda sayıları da bir hayli arttı, suç mudur değil midir bunu devlet bilir ama özellikle sahil kesimlerinde bir ufacık araştırmayla bu kaçakçıları tespit edip yakalamak çok kolay.

Uykumdan ferakat edip izleyemiyorum artık maalesef programı çok severim aslında bdv de görmediğim şeyleri gördü bu gözler canlı yayında

Müge hanım açıklamış zaten. Anlayan anlar onun ne dediğini. "İnsan mı kaçırıyonuz, oh oh süpersiniz, harikasınız" dememiş, gayet açık konuşmuş zaten. Takip etmiyorum programı, sunucuyu da hiç bilmem, objektif yorum yapıyorum yani. İnsanların ciddi derecede algılama sorunu yaşadığını düşündürttü bu haber bana sadece. Bu kadın neyi takdir etmiş? Şunun ayrımına varılmalı önce.

Bazen köprüyü geçene kadardır takdir .

İzlemedim ama mantıken iyi yapmış .

Programda adama sarsaydı , " lan bende bu adamı bu ülkeden uçurayım da gör " kafasına girebilirdi adam .

İki takdir , bi şak şak ... Adamı kendi tarafına çekmiş .

Ha adamınki de aleni suç itirafı ise , yetkililer yayına bağlanan numaradan kişiyi bulsun bi zahmet.

Adam canlı yayında insan kaçakçılığı yaptığını anlatıp "Çanakkale Bodrum arası bizden sorulur" diyecek kadar gamsızsa demek ki yakalanacağını veya ceza alacağını düşünmüyor.

Müge Anlı'nın evet bu kadar takdir etmesine gerek yoktu ama burada haber olması gereken konu Müge Anlı'nın lafından çok başka şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…