• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turk telekom faturalı hat kullananlar

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.090
4.169
173
Kızlar hangi pakete uyesiniz cok moralim bozuk dun toplam 2 aylık faturama 300 küsür odedik içime oturdu resmen. Doya doya kullanmadım bile neye ödedik anlamadım sacma sapan şeyler
Arayip tahhhutluye gectim 1000 dk sms 8 gb internet 53 tl daha makul en azından gene aşar mı bilmiyorum da bide taahhütlü. sanirim kontorluye de gecemeyeceğm.
Az önce bi baktım subat faturam da 184 milyon olmuş. Neye göre anlamadım. Eşimle ciddi sorun olcak cunku maddi olarak zor bi dönemdeyiz zaten

Hangi hat, paket kullanıyosunuz

Turktelekom rezillik başka bişey değil 60.TL olan faturam hiç 60 gelmedi sözleşmem bittiği gün başvuru yaptım Vodafone ye geçmen bile rezil oldu yapıştı bırakmıyorlar di zor kurtuldum

Turktelekom rezillik başka bişey değil 60.TL olan faturam hiç 60 gelmedi sözleşmem bittiği gün başvuru yaptım Vodafone ye geçmen bile rezil oldu yapıştı bırakmıyorlar di zor kurtuldum
Taahhüt bitmeden geçsek ne oluyor acaba. Vodafone den memnun musunuz onuda eşim istemiyor çekmiyomuş herkes şikayetciymiş

Taahhüt bitmeden geçsek ne oluyor acaba. Vodafone den memnun musunuz onuda eşim istemiyor çekmiyomuş herkes şikayetciymiş
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum şimdilik memnunum yine faturalı hat kullanıyorum şebeke sorunu çok fazla yaşamıyorum

Aşar 🤣 benim 50.tl olan faturam heray 100 ve üstü geliyordu😡 birşey.yapmasam bile geliyordu.. netim çok hzlı gidiyordu falan fişman.. Türkcelle geçtim heray aynı ödüyorum netim falanda yetiyor 🤗

Çok ilginçmiş
Ben 2 yıl önce faturasız olarak geçtim Ağustos tan beri de faturalıyım. Paketim ise 10 gb internet 1000 dakika 1000 sms 31 tl vergi dahil hiç üstü de gelmedi taahhütlü zaten gayet memnunum.

Size paket yetmiyorsa türk Telekom ne yapsın ki, kullanmadiginiz internetin konuşmayı fazla fazla yazamazlar kullanmışsiniz ki fazla geldi hangi hatta gecseniz size yüksek gelir..
Bende türk Telekom kullanıyorum ve fatura tutarımi bu zamana kadar hiç asmadim ve hep aynı faturayı ödüyorum anlaşmada ne yazıyorsa, bence siz türk telekomun uygulamasını indirin ve sürekli ne kadar harcamişsiniz diye kontrol edin orda herşey yazıyor.. şuan tüm operatörler içinde türk Telekom en uygun fiyatlısi

Türktelekom kullanıyorum ve gayet memnunum..
12 gb internet
1000 dakika
1000 msj
44 lira ödüyorum asma şaşma olmuyo şükür hattim faturali bu arada..
Vodafone kullanırken faturam hep yüksek geliyodu sinirlerim zipliyodu şuan rahatim

Bende bu konudan muzdaribim faturalı hat bir kere Vodafone deyken kullanmıştım aynı dediğiniz gibi uyarı gelmiyordu paket biterken her ay 300 lira ödüyordum faturalıya tövbe o yüzden hangi hat olursa olsun taahhüt bitince Türk Telekoma geçtim faturasız en son 25 GB lık bi paket yaptım 47 liraya ay sonu gelmeden bitiyor nasıl oluyor anlamıyorum you tube dan vazgeçtim instadan vazgeçtim bi WhatsApp Google a bile nadir girerim bitiyor ama bi düzenleme yapılsa keşke turkceli öneriyorlar onamı geçsem diye düşünüyorum şimdide çabuk bitmiyormuş interneti felan

Türk Telekom kullanıyorum 42 TL.
1000 sms
1000 dk her yone arama
5 bin dk hat içi
12 GB internet
Aşmiyorum genelde aynı gelir online kontrol ediyorum sürekli.

Back
X