• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk tasarımı askeri araçlar Şili'de tanıtılıyor

seratonin

))(beni seviyorum)((
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
1.078
43
118
Adana
Türk savunma sanayiinin önemli markası Otokar, 25-30 Mart tarihleri arasında Şili'de düzenlenen uluslararası Hava ve Uzay Fuarı FIDAE 2014'te dünyaca tanınan zırhlı araçları COBRA ve ARMA'yı tanıtıyor.

tokar, Şili'nin Santiago şehrinde düzenlenen FIDAE 2014 Fuarı'nda 4x4 taktik tekerlekli araçlardan paletli zırhlı araçlara kadar uzanan geniş ürün gamını tanıyor. Fuarda Otokar standını ziyaret edenler COBRA ve ARMA 8x8 araçlarını daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar.

Türkiye'nin en büyük özel sermayeli savunma sanayii firması olan Otokar'ın bir dünya markası haline geldiğini belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç yeni pazarlara açılmak isteklerini şöyle dile getirdi: "Tasarımı ve üretimi tamamen Otokar'a ait olan araçlarımız 5 kıtada 30'a yakın ülkede aktif olarak kullanılıyor. Yerli bir üretici olarak ülkemizi savunma sanayiinde temsil etmekten gurur duyuyoruz. Öncelikli olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kara sistemleri alanındaki her türlü ihtiyacı karşılamak üzere ürün ailemizi sürekli yeniliyor ve genişletiyoruz. Ordumuzun, güvenlik güçlerimizin bizim gibi yerli ve milli üreticileri tercih etmesi yurtdışında da önemli bir referans oluyor. Bundan güç alarak, mili bir firma olmamızın, yabancı bir ortağa bağlı olmamamızın da etkisi ile ürünlerimizi yeni pazarlara tanıtıyoruz. Sadece araçlarımız değil, kule sistemlerimiz de yeni kullanıcıların ilgi ve beğenisini kazanıyor."

Görmezler güzel kardeşim. Proje olarak sadece bisiklet yolu yapacağım diyen birinin ardından giderler . Ha birde yapılanları yıkmak isteyenlerin.

Görmezler güzel kardeşim. Proje olarak sadece bisiklet yolu yapacağım diyen birinin ardından giderler . Ha birde yapılanları yıkmak isteyenlerin.

Nasıl bir alaka kurduğunuzu anlayamadım? Neden CHP vs. AKP'ye döndü olay :44: AKP vekilleri mi tasarlamış bu araçları?

Nasıl bir konuşma tarzıdır? Proje olarak SADECE bisiklet yolu yapacağım diyen biri derken kimi kastettiniz? Bisiklet yolu denen şeyi neden küçümsediniz, anlayamadım?

Back