Türk Kizlari mi Adriana Lima mi iste Arda Turanin cevabi...

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
Adriana Lima için Ulus 29'da düzenlenen partiye sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri katıldı. Partiye katılanlar arasında futbolcu Arda Turan da vardı.

Partiye katılanlar arasında futbolcu Arda Turan da vardı.Ünlü futbolcu, Lima ile ilgili olarak “ Öyle abartılacak kadar güzel bir kız değil, normal bir kız. Ben ona 10 üzerinden 10 veririm ama Türkiye'de onun gibi kızlar var. Hatta burada ondan daha güzel kızlar var. Onun Türk kızlarından en büyük farkı iyi niyetliliği ve sempatikliği. Bizimkiler ise çok ukala ve çok burnu büyük dedi.

Alintidir..

siz ne dusunuyosunuz??

iyi de erkekleri köpek gibi yapan da o hava oluyor zaten
yoksa bizim odunlar sempatiklikten ne anlar!!

:)) Yani erkeğine göre değişir tabi ama kızlar arasında da öyle davrananlar var.
Ama ben sempatiklikten iyanayım.
Güler yüz,tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır demişler.

en güzel ırk felan değiliz bi kere bu bi gerçek de..ama güzel insanlarımız var kötü bi ırk da değiliz orta yanii..bencee..ama bizim kızlarda şu var ki gülmkten yerlere yatırıyo benii..ki hepsi de yalan. aynen şu şekilde konuşmalar var..çok güzelim ama mütevazi bi hava da takınılmaya çalışılıyo sanki bunu söylerken işte alenen söylenmiyo da..etrafım beni çok şımartıyo işte abartıyolar beni felan :))) yaaa hani gerçekten çok güzel olsan hak vericem tamam anlıyorum seni diycem ama yok normal birisin işte..ne bu kendini bilmezlik yahuu :KK70:DD acayip gülüyorum bunaa ki hayatta güzelliktn önce gelmesi gereken ve gelen bir sürü de önemli şey var bence... çok komik duruma düşürüyolar kendilerini işte bu var...hazımsızlık..bırak güzelsen de başkası söylesin sen değil

en güzel ırk felan değiliz bi kere bu bi gerçek de..ama güzel insanlarımız var kötü bi ırk da değiliz orta yanii..bencee..ama bizim kızlarda şu var ki gülmkten yerlere yatırıyo benii..ki hepsi de yalan. aynen şu şekilde konuşmalar var..çok güzelim ama mütevazi bi hava da takınılmaya çalışılıyo sanki bunu söylerken işte alenen söylenmiyo da..etrafım beni çok şımartıyo işte abartıyolar beni felan :))) yaaa hani gerçekten çok güzel olsan hak vericem tamam anlıyorum seni diycem ama yok normal birisin işte..ne bu kendini bilmezlik yahuu :KK70:DD acayip gülüyorum bunaa ki hayatta güzelliktn önce gelmesi gereken ve gelen bir sürü de önemli şey var bence... çok komik duruma düşürüyolar kendilerini işte bu var...hazımsızlık..bırak güzelsen de başkası söylesin sen değil

:roflol::roflol: cok haklisin

sempatik olur erkeklerle yakın samimi oluruz adımız kasar olur..olmayız burnu buyuk ukala olurus..abazası bol bir memlekette yasasın bakalım yabancı kızlar noluyor ister istemez temkinli ve uzak duruyoruz erkeklerden cogunlugunun icinde fesatlık var cunku

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk kızlarından da çok güzeller var.. Gerçekten de dünyada en güzel diye gösterilenlerden daha hoş.. ancak arda turan a katılıyorum bu konuda..bizde kendini, beğenmişlik yüksekten bakma cok fazla.. ve bu dışarıya da yansıyor. azıcık bir hoşluğu olsun kişinin, anında ben ben havalarına giriyor. nasılki gerçekten mütevazi, iyi niyetli ılımlı olunur bu insanı daha cekici ve vazgecilmez kılar. denilmiyor ki kul köle ol herşeye tamam de.. ama ılımlıtavırlar, güleryüz her zaman 1-0 önce başlatır..

Kendini bileceksin gibi bir düşünceye katılmıyorum. Öyle bir şey diyebilmek için ortak bir güzellik kavramı olması gerekir. Böyle bir şey olamaz çünkü güzellik görecelidir.
Ben de kendimi çok güzel buluyorum mesela ve bunu yeri geldiğinde dile de getirebilirim ve karşımdaki insan beni beğenmediği takdirde kendini bil gibi bir şey söyleyemez. Ben kendimi güzel buluyorsam, güzelimdir..
Bu kadar basit. Zevk meselesi yani. :nazar:

Türk kadının burnu havada bu çok doğru ama Amerikalılar ya da Avrupalılar öyle değil mi ki?
Bunu bilemiyorum. Bu yüzden kıyaslama yapamıyorum.

Kendini bileceksin gibi bir düşünceye katılmıyorum. Öyle bir şey diyebilmek için ortak bir güzellik kavramı olması gerekir. Böyle bir şey olamaz çünkü güzellik görecelidir.
Ben de kendimi çok güzel buluyorum mesela ve bunu yeri geldiğinde dile de getirebilirim ve karşımdaki insan beni beğenmediği takdirde kendini bil gibi bir şey söyleyemez. Ben kendimi güzel buluyorsam, güzelimdir..
Bu kadar basit. Zevk meselesi yani. :nazar:

demek istediğim o değildi tatlımm..yani güzelsen tamam ama göz var nizam var kimisi normal bi kız ama kendini çok övüyo felan ..bunun için insan biraz kendini bilmeli diyorum yoksa komik duruma düşüyo..

ama şuna da katılmıyorum güzelse bile susmalı bence insan..bunu başkaları söylemeli eğer söyleyecekse de diye ..düşüncem bu yöndeeaklinialirimsmile

yani tevazu göstermek gerek her bakımdan.. ha yeri gelince söylenir tabi..kendinizi fiziğinizi güzel buluyor msnuz gibi bir soruya evet kendimi çok beğenirim denilebilir ama alakasız bi yerde ya da olmadık bi zamanda bunu söylemek pek hoş olmaz..:1closedeyes: bilmem ki ben öyle düşünüyoruummyerimseniben

yani tevazu göstermek gerek her bakımdan.. ha yeri gelince söylenir tabi..kendinizi fiziğinizi güzel buluyor msnuz gibi bir soruya evet kendimi çok beğenirim denilebilir ama alakasız bi yerde ya da olmadık bi zamanda bunu söylemek pek hoş olmaz..:1closedeyes: bilmem ki ben öyle düşünüyoruummyerimseniben

Anladım canım ama benim de dediğim şu; yani sana göre biri normal olabilir ama o kendini harika buluyordur. Yani yine ortak güzellik kavramı olmadığından kaynaklı bu durum. Kime göre, neye göre normal veya normalin üstü? İşte bunun cevabı yok. ://

demek istediğim o değildi tatlımm..yani güzelsen tamam ama göz var nizam var kimisi normal bi kız ama kendini çok övüyo felan ..bunun için insan biraz kendini bilmeli diyorum yoksa komik duruma düşüyo..

ama şuna da katılmıyorum güzelse bile susmalı bence insan..bunu başkaları söylemeli eğer söyleyecekse de diye ..düşüncem bu yöndeeaklinialirimsmile

Tabi ki de durduk yere söylemek çok mantıksız. Bence de yeri geldiğinde belirtilebilir sadece. Yoksa ben güzelim diye diye ortalada dolaşmak olmaz. olumunekankayizsmile

bizimkilerde yabancı bi memlekette çok sıcakkanlı sempatik oluyorlar
sanki adriana evinde komşularıyla komşuculuk mu oynuyor
o da orda havasını atıyodur

X