Maske Tarifleri türk kahvesiyle peeling!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

petulitsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
57
1
86
42
İzmir
:içelim:
bayanlar türk kahvrsinin eşsiz tadı sadece damaklarımıza tat vermiyor ellerimizin güzelliğinede güzellik katıyormuş. Nasıl mı? bir fincan kahvenizi içtiniz ya telvesi?? telvesini ellerimizin üzerine bir güzel sürüyoruz.yavaş, dairesel hareketlerle ellerimize masaj yapıyoruz. elimzdeki bütün ölü hücreler bu sayede gidiyor.ellerimizi ılık suyla yıkadıktan sonra bir kaç damla limonla günlük kullandığımız el kremimizi karıştırarak tekrar ellrimize masaj yapıyoruz. hem yumuşacık oluyor hemde ellerimiz için doğal bir pleeng sağlamış oluyoruz. ben her hafta bir kaç kere yapıoyrum. kış günlerinde hem ellerimi çatlaklardan koruyorum. hemde yumuşacık bir tene sahip oluyorum. tavisye ederim..:1yes2:

:içelim:
bayanlar türk kahvrsinin eşsiz tadı sadece damaklarımıza tat vermiyor ellerimizin güzelliğinede güzellik katıyormuş. Nasıl mı? bir fincan kahvenizi içtiniz ya telvesi?? telvesini ellerimizin üzerine bir güzel sürüyoruz.yavaş, dairesel hareketlerle ellerimize masaj yapıyoruz. elimzdeki bütün ölü hücreler bu sayede gidiyor.ellerimizi ılık suyla yıkadıktan sonra bir kaç damla limonla günlük kullandığımız el kremimizi karıştırarak tekrar ellrimize masaj yapıyoruz. hem yumuşacık oluyor hemde ellerimiz için doğal bir pleeng sağlamış oluyoruz. ben her hafta bir kaç kere yapıoyrum. kış günlerinde hem ellerimi çatlaklardan koruyorum. hemde yumuşacık bir tene sahip oluyorum. tavisye ederim..:1yes2:

Evt aklıma düştü bir ara çok yapıyordum,epeydir yapmadım.Kol dirseklerine de iyi geliyor.Eğer çok hassas,akneli bir cildiniz yoksa yüzede iyi geliyor

Onerin icin tsk, ama cildim asiri hassas, bebek cildindende hassasmis, ters etkisi olurmu acaba, ama denemek isterim

bende bugun suna dumankayadan bı peelıng tarıfı duydum.robotto cekılmıs kırmızı mercımek (un gıbı oluyor),yıne cekılmıs pırınc(buda un gıbı),kil(aktarlarda satılıyomus) üçünü esıt mıktarda koyup ıcıne bıraz krem bıraz su katıp krem yapıyosunuz.bu boyle bı peelıng.bırde goz altı morlukları ıcın elma suyu kompleksı ıyı gelıyormus.

evet ben de duydum bir ara, kahvenin peeling ve hücreleri yenileme etkisi olduğunu...bu tarifi ben de uygulicam inşallah olumlu sonuç alırım.ellerime değil de yüzüme uygulamayı daha çok istiyorum inşallah bi yan etki yapmaz yüzümde...tavsiyen için çok teşekkürler petulitsa'cım...

bende türk kahvesi telvesiyle peeling yapıyorum,gerçekten işe yarıyor hatta biraz abartıp haftada 4-5 kez yapıyorum bi zararını görmedim:)

ben yaptım yüzüme çokta güzel oldu hepinize tavsiye ederim yumuşacık bebek gibi oluyor

ŞİMDİ GÖRDÜM YAZINI BENİMDE AKLIMDA KAHVEYLE İLGİLİ BİŞEY KALMIŞ ACABA YÜZE SÜRÜLÜYOMUYDU DİYORUM DERKEN GÖRDÜM YAZINI.. PEKİ NE SIKLIKTA NASIL?? COKMU SEY SORDUMyerimseniben

ŞİMDİ GÖRDÜM YAZINI BENİMDE AKLIMDA KAHVEYLE İLGİLİ BİŞEY KALMIŞ ACABA YÜZE SÜRÜLÜYOMUYDU DİYORUM DERKEN GÖRDÜM YAZINI.. PEKİ NE SIKLIKTA NASIL?? COKMU SEY SORDUMyerimseniben

3 gündür sürüyorum yüzüme bi yan etkisi yok cizmiyorda ayrıca yumuşacık oluyor böyle benim bile öpesim geliyor sırnaşık şey

telvenin peeling etkisi yapması çok mantıklı tabi.yahu bunlar nasıl cıkıyor çok merak ediyorum. deneme yanılma yoluyla mı ki ??

Back
X