Güneş Kremleri Türk kahvesiyle güneşsiz bronzluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi chanella
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma

denemiştim koyuluk oluo sizde deneyin

Ben çatlaklar için yapıyordum. 4 tatlı kaşığı türk kahvesi ve bir limonun suyunu sıkıp bulamaç gibi birşey elde ediyorum iyice karıştırıyorum. Banyodan önce bütün vücuduma sürüyorum. Yalnız 2 günde uygulanılıyor, 1 gün ara veriliyor cildin dinlenmesi için. Anında pürüzsüzleştiğini hissediyorsunuz. Rengi de git gite bronzlaştırıyor ama düzenli yapmak lazım. Ben 1 aydır kullanıyorum çatlaklarım için etkisini de görüyorum :)

Kızlar bu bende sadece yaptığım gün kalıyor ben de denedim. Evde öcü gibi kara kahveli suratla gezinip aynaya bakınca kendimden korktum

denedim ama çok da farketmedi ben de çok beyaz tenli olmama rağmen. maranki hocanın verdiği havuçlu maskeyle bronzlaşma tarifini uygulayacağım. çıkacak sonucu sizle de paylaşırım

Kola ilede bronzlasabılırsınız 1 gunde bronz oluyorsun vede 1 sene boyunca rahat gider ..:)Ama kola için güneş lazım

Son düzenleme:
aaaa bu müthiş bişey ya hemde doğal denicem lazere gittiğim için solaryuma giremiyorum acık tende beni rahatsız edior

sımdı yaptm cildim bayağı beyaz ama olmadı. zerre tutmadı yüzüme sürdüğüm parmağım hafif oldu ama yüzüm hiç olmadı ya

Acaba etkisi brozlaşma mendilleri gibi mi oluyor terleyince kıyafetlere bulaşmasın da aman :))

Etkisi kalıcı olsa iyi olurdu cidden. Birde dediğiniz gibi kıyafetlere leke yapma riski de var. En iyisi solaryuma devam :)

bunu bilmem iyi oldu, yüzüme sürmem kahve bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…