Türk kahvesini boykot eden Suudi Prens

wMasalw

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Mart 2018
2.906
6.754
Twitter'da Suudi Prens Abdullah Bin Sultan El Saud tarafından paylaşılan videoda, Faysal bin Bandar, uzatılan kahvenin Türkiye'den geldiğini duyunca içmeyi reddediyor.
Abdullah Bin Sultan El Saud videoyu paylaşarak, "Ben, bir Suudi vatandaşı olarak, Türkiye'de yapılan herhangi bir ürünü, hatta sadece Türkiye gümrüklerinden geçmiş bile olsa boykot edeceğimi duyuruyorum, ta ki (Türkiye) bizimle ilgili politikasını değiştirene kadar... Ne bizim ne de hükümetimizim onların ürünlerine ihtiyacı var" ifadelerini de dile getiriyor.

sdaasda.png

Etiketler : türk kahvesi, boykot, suudi prens, içmedi, video, izle

Bizim a*raplara sanki çok ihtiyacımız vardı. Suriyeliler de keşke, TÜRKIYE'DEN GELENLERE ve GIDECEKLERE aynısını yapıpta, hatta ülkeyi boşaltsalar ya.

Çok cahil bir prens olduğunu tescilledi. Türkiye' de kahve mi yetişiyor. Zaten ithal ediyoruz Yemen vs ülkelerden. Arap seviciliginden bir biz vazgeçemedik maalesef.

Zıkkımın kökünü iç
Müslümanların yüz karası ırkı, yüzüne tüküresim var

Ay ben bu olay neden böyle büyütüldü anlamadım. Ee adam protesto eder eder, belki onu bırak kahve içmiyor. Bu ne böyle milli mesele oldu, olay araplara küfür etmeye geldi. Ülkede zaten bir arap düşmanlığı var, kimse de ses etmiyor!
Bütün araplar kötü geri kalmış gibi göstermek de komik. Adamlar koskoca bir coğrafyayı asimile ettier, körfez araplarının dilleri ve kültürlerini koskoca müslüman coğrafyası yaşıyor. Her gün en az beş kez duyuyorsun, evinde arapça en az bir kaç metin var sonra “ araplar çok rö rö rö” ! Milyonlarca hırıstıyan, dürzi, yahudi arap var, müslüman Araplar ile de dağlar kadar fark var aralarında, bilmiyorum anlatabildim mi altan!

Öte yandan türkiye’nin katar ve suudi arabistan arasındaki gerginlikte katar tarafını tutmasından rahatsızlar muhtemelen, ondan protesto ediyor.

Aman niye yazdım bunları, rahatlık battı sanırım
.

Mültecilere, hiç bir zengin Arap, parasını bunlara harcamadı bir biz Müslümanız, yurtlarına kabul etmiyorlar 4 milyon suriyeli bizim omzumuzda, bırakında haklarında iyi söz etmeyelim, bunlar para hırsına kapılmış, al birini vur ötekini, nerde kaldı Müslüman kardeşliği
Gösterişli arabalarla, yırtıcı hayvanlarla, zengin sofralarla hava atıyorlar, var mı müslümanlara faydası, Yemen halkına Türk Kızılayı, gıda kartonları yolluyor oradada Araplar, fransızlardan ve Amerikandan aldıkları bomlarla, silahlarla sivil halkı bombalıyor yüzlerce çocuk ya sakat kalıyor yada açlıktan ölüyor, nerde bu zengin Müslümanlar, müslümanlara ihanet ediyorlar, artık bunları savunmayı bırakın

Son düzenleme:
Mültecilere, hiç bir zengin Arap, parasını bunlara harcamadı bir biz Müslümanız, yurtlarına kabul etmiyorlar 4 milyon suriyeli bizim omzumuzda, bırakında haklarında iyi söz etmeyelim, bunlar para hırsına kapılmış, al birini vur ötekini, nerde kaldı Müslüman kardeşliği
Gösterişli arabalarla, yırtıcı hayvanlarla, zengin sofralarla hava atıyorlar, var mı müslümanlara faydası, Yemen halkına Türk Kızılayı, gıda kartonları yolluyor oradada Araplar, fransızlardan ve Amerikandan aldıkları bomlarla, silahlarla sivil halkı bombalıyor yüzlerce çocuk ya sakat kalıyor yada açlıktan ölüyor, nerde bu zengin Müslümanlar, müslümanlara ihanet ediyorlar, artık bunları savunmayı bırakın
sanırım cevabın bana
ülkesinde savaş olan bir millet kaçar ema
bak senin ülkende savaş daha yok kaçabilen insanlar kendileri ve çocukları için daha refah mürefeh hayata kaçıyor
bu bu benim suçum mu benim ırkımın suçumu
bence hayır
burada mülteciler değil ülkeye bunları plan program yapmadan alanlar suçlu yani dolaylı olarak biz suçluyuz
gelişmeyen bir toplumun parayla yüzleşmesidir arap zenginliğinin görkemi
arap kültürünü bende sevmem yanlız arap dediğinde çok kaliteli donanımlı araplarda vardır

X