- Konu Sahibi Bxoxgxuxrtlennn
-
canım ben sınbo nun kahve makınasını kullanıyorum super bısey zaten sınbo nun tum urunlerını
begenıyorum hem fıyatı uygun hem kalıtelı evımde bırcok urunu var bırkac ay once aldım 20 ytl
canım bende alacagım daha geçen gün sordum bi tane ARZUM marka.hemde öyle fişiyle falan ugraşmıyorsun çok hoşuma gitti.bu yuvarlak altlı kettle lar varya su ısıtıcılar işte onların altlıgına oturtup pişiriyorsun.kolu katlanıyor rahat saklanabilir güzel yani ben alacagım canım.fiyatı da 30 ytl.
bu söyledigiklerina bende baktim ama bi türk kahvesi yapmak icin cok pahali geldi canim yaaa.benim iş yerindeki kahve makinası arçelik'in reklam gibi anlaşılmaz inşallah. web sayfasında iki çeşiti var fiyatları biraz pahalı ama ben gerçekten almak istiyorum. gayette güzel oluyor :)
kızlar o piyasada 1--2 ytl ye satılan kahve makinalarını almayın,kullanmayın onlar piyasadan toplatılıyor bilginize....
Canım bende simbo kullanıyorum..Ama köpük konusunda pekte başarılı bir alet değil..Hemde lezzetli olmuyor sanki..Pratik açısından evet ama cevzenin verdiği lezzeti hiçbir alet veremez gibi geliyor
Selam bayanlar. aranizda elektrikli cezve kullanan var mi? varsa hangi marka ve memnun musunuz? ben almayi düsünüyorum ama hic bi fikrim yok bana bi marka yada model önerebilirseniz sevinirim.
Simdiden tesekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?