sadece guzellerin uyeliklerinin kabul edildigi bir arkadaslık sitesi acılmıs cirkin olanların uyelikleri siliniyormus kaydirigubbakcemile3 ve turk kadınlar 10. sıraya erkekleri ise 13. sıraya gecmiş( biz daha guzeliz demekki zemuszemus) sitenin ismini vermek yasak degilse yazabilirim uye olmak isteyen arkadaslar olsunlar ben olmak istemedim sonunda husran yasamakda var moralim bozulur valla kaydirigubbakcemile3
ben daha önce bu tarz bir yarışmaya istem dışı olarak katılmıştım... fransanın bilinen dergilerinden biri imiş ama adını bile bilmiyorum ... makyajsız olarak katılma koşulu varmış ama ve ben 2 . olmuşum.. 1.kız fransız bir bayan olmuş... ve ücretsiz uçak bileti kazanmıştım ...delikafadulden
yıllardır güzellik yarışmaları oluyor dünyada..hatta bunun değişik versiyonlarıda var bilindiği kadarıyla...ve bu yarışmalara müracaat ederken insanlar elenerek seçilerek giriyorlar.... buda internetten uygulanan bir yöntem işte... gönül rızasıyla katılmak isteyen katılıyor..demekki gelicek iyi yada kötü talepleri göz önünde bulunduruyorlar sevgili muhalefet arkadaşım... sonuçta orda koskoca bir topluluk var...söylediklerin doğru evet ama saygı duymak lazım diil mi sence de... bu fikirlerini başka bir konu başlığı altında söylemiş olsaydın daha renkli durabilirdi yerimseniben
yıllardır güzellik yarışmaları oluyor dünyada..hatta bunun değişik versiyonlarıda var bilindiği kadarıyla...ve bu yarışmalara müracaat ederken insanlar elenerek seçilerek giriyorlar.... buda internetten uygulanan bir yöntem işte... gönül rızasıyla katılmak isteyen katılıyor..demekki gelicek iyi yada kötü talepleri göz önünde bulunduruyorlar sevgili muhalefet arkadaşım... sonuçta orda koskoca bir topluluk var...söylediklerin doğru evet ama saygı duymak lazım diil mi sence de... bu fikirlerini başka bir konu başlığı altında söylemiş olsaydın daha renkli durabilirdi yerimseniben
demek senin çok dikkatini çekmişim. ama bana saldırarak seni emeline ulaştırmam bunu böyle bil.
sıkılan can iyidir derler atalarımız, çabuk çıkmazdelikafaduldendelikafadulden
bir yerden,bana karşı bir rahatsızlığın var. ama nerden bilemem. seni tanımıyorum çünkü.. ilk defa burada gördüm.pek yer etmemişsin hafızamda. bunun için kusura bakmazsın artık.
çok şaçma bence...çocuklarımızı iyice şekilci bir zihniyete itiyor sonrada küçücük cocuklar estetik olmak isteyince şasırıyoruz...ben kınıyorum böyle siteleri...