HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 140.604 210.793 60 13 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #1
cloudy en iyi koca ölü kocadır:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 3.569 5 13 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #2 sondakiyle baştakini anladık ta ortada ne var acaba benneyaptımki yetmez diye bir başka demlik mi eklemişler ne çay tirkyasi milletiz yahu bizim kadar çay tüketen başka bir toplum var mı acaba
sondakiyle baştakini anladık ta ortada ne var acaba benneyaptımki yetmez diye bir başka demlik mi eklemişler ne çay tirkyasi milletiz yahu bizim kadar çay tüketen başka bir toplum var mı acaba
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.344 26 41 13 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #3 :roflol:iyimis ya:roflol:
kelebek1238 ANKARA = AŞKIM... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 1.326 1 13 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #4 delikafadulden..........................
E Elis Ziyaretçi 14 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #5 ben caktim hemen,ortadaki karanfilli cay,hani herkez icmez hesabina,usteki normal, nasi biliyom ama,,,,,,aklimi sevem,,,,,,,Şeniz hem seksi hem akillişakkıdı
ben caktim hemen,ortadaki karanfilli cay,hani herkez icmez hesabina,usteki normal, nasi biliyom ama,,,,,,aklimi sevem,,,,,,,Şeniz hem seksi hem akillişakkıdı
snookie Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2007 1.499 129 14 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #6 Elis .!.: ben caktim hemen,ortadaki karanfilli cay,hani herkez icmez hesabina,usteki normal, nasi biliyom ama,,,,,,aklimi sevem,,,,,,,Şeniz hem seksi hem akillişakkıdı Genişletmek için tıkla... He aferim salla gitsin bizde yedik alalala... Çayı severiz biz biri yedekte dursun diye demlemiş adamlar.... Allam bide akıllıyım diye geçinir şu hanım dellendirir beni...
Elis .!.: ben caktim hemen,ortadaki karanfilli cay,hani herkez icmez hesabina,usteki normal, nasi biliyom ama,,,,,,aklimi sevem,,,,,,,Şeniz hem seksi hem akillişakkıdı Genişletmek için tıkla... He aferim salla gitsin bizde yedik alalala... Çayı severiz biz biri yedekte dursun diye demlemiş adamlar.... Allam bide akıllıyım diye geçinir şu hanım dellendirir beni...
E Elis Ziyaretçi 14 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #7 snookie .!.: He aferim salla gitsin bizde yedik alalala... Çayı severiz biz biri yedekte dursun diye demlemiş adamlar.... Allam bide akıllıyım diye geçinir şu hanım dellendirir beni... Genişletmek için tıkla... cekemiyom dime,hem akillişakkıdıhem seksi olusumu cekemiyon,,,şakkıdı
snookie .!.: He aferim salla gitsin bizde yedik alalala... Çayı severiz biz biri yedekte dursun diye demlemiş adamlar.... Allam bide akıllıyım diye geçinir şu hanım dellendirir beni... Genişletmek için tıkla... cekemiyom dime,hem akillişakkıdıhem seksi olusumu cekemiyon,,,şakkıdı
zZzlem İNŞALLAH BİR GÜN........ Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 14.731 10 14 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #8 valla bu tür konularda üzerimize yok orası kesin:))))
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 14 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #9 ben almıyayım :1no2:çay içmen çünkü.Ness le mutluyum ben kaydirigubbakcemile5
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 140.604 210.793 60 14 Nisan 2009 Konu Sahibi HanimKelesimiGetir #10 italim .!.: ben almıyayım :1no2:çay içmen çünkü.Ness le mutluyum ben kaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... çay içilmez mi yawwww
italim .!.: ben almıyayım :1no2:çay içmen çünkü.Ness le mutluyum ben kaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... çay içilmez mi yawwww