Türk Hackerlar Çin Devlet Sitelerini Çökertti

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
47
Türk Hackerlar Çin Devlet Sitelerini Çökertti
05 Temmuz 2015 Pazar 13:23
Doğu Türkistan'daki Çin zulmünü protesto eden Türk Hackerlar, aralarında NATO ve Çin Halk Cumhuriyeti Bakanlıklarının da bulunduğu bin 400 web sitesini hackledi.

Doğu Türkistan'daki Çin zulmünü protesto eden Türk Hack Team üyesi hackerler, aralarında NATO ve Çin Halk Cumhuriyeti Bakanlıklarının da bulunduğu bin 400 web sitesini hackledi.

Ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Gök Bayrak fotoğrafı yerleştiren hackerlar, "Zalimi alkışlayan dünya utansın. Zafer çok yakında, görüyoruz biz" mesajı bıraktı.
http://www.haberler.com/turk-hackerlar-cin-devlet-sitelerini-cokertti-7479801-haberi/
ZALİMİ ALKIŞLAYAN DÜNYA UTANSIN"

Eylemlerini, kutsal Ramazan ayında Doğu Türkistan'da işkencelere maruz kalan Müslüman Uygur Türklerine ithaf eden hackerlar, dünyanın çeşitli ülkelerinden ele geçirdikleri bin 400 internet sitesinin ana sayfasına da mavi Gök Bayrak fotoğrafı ile "Zalimi alkışlayan dünya utansın. Zafer çok yakında, görüyoruz biz #DoğuTürkistanYalnızDeğil #ÖzgürDoğuTürkistan" metni yerleştirdi. Eyleme ilişkin açıklama yapan Türk Hack Team Lideri ZoRRoKiN, asimilasyon tehdidiyle neredeyse soykırıma uğrayan Uygur Türkleri'ne destek olmak için diplomatik çalışmalara ağırlık verilmesi ve tüm dünyanın dikkatinin Doğu Türkistan'a çekilmesi gerektiğini vurguladı.

Iyi..
En azindan artık Çin lokantalarini basmiyoruz..

İlahi huysuz sende, don atlet mi kalsın millet , bi dakka ya , onları da yapıyorlardı demi Çıplaklar kampına yerleşiyorum ben , varınca yazarım .
kız deme öyle cün cıbıldaklar kampındaydım k.adasında..
hepsı gıyınmış i korkmuşlar
bıkınılerıne baktım hepiside çin malı

ciptiriğe noldu ayol banlanmış mı ne ?

gdelim canım gidelim..
ama soyunmam cok utanırım
Giyinik kabul ederler mi bilmem de herkes öle olunca abes olmaz
Pankart açarız bir de , nasıl protesto edilirmiş çin gösteririz o zaman , tabi çin malı olmayan bir cihazla bunu duyurmak lazım , biraz zor olur ama buluruz herhalde , araştırayım

mümkün değil malesef..
en kötü işçilikler orda yapılıyor..
dün tlf almaya gıttım cok sevdıgım begendıgım bır markanın modelını sordum menşeisi ne dedim.. çin dedi
dırek ohaa oldum.. adamlar taklıtı de aşmış imalata gecmıs ve saglam bır pazarla.. valla başedebilmek mümkün değil , devletın el atması lazım..

evet Çin in Kamuya ait siteleri çökertildi ve Çince ve Türkçe olarak " katil çin Doğu Türkistan ı rahat bırak Atilla nın torunları burada bu sadece başlangıçç" :)
kendileri de malları beş para etmeyen katil ırkçı bir metre boyları olan çinlilerden nefret ediyorum

ben bu yapılanları saçma buluyorum.

hükümet bazında çözülmesi lazım. Bizim liderler gidip görüşsün. Çin liderleri de geçici yasa çıkarsaın bu olaylara karışan çinliler için. eve dışarıya kapalı bir ülkıe ama bu olay olağan bir olay değil.

biz burda yazsak da çizsekde boş.

Lütfen konu dışına çıkmayalım.

Ayrıca Irkçı nefret söylemi içerikli yorumlar yapmayalım yasaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…