Türk erkeklerinin başını yakan dolandırıcılık

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.536
2.585
178
Bulgaristan ve Romanya'dan Türkiye'yi telefonla arayan kadınlara inanan Türk erkekleri bankalara yüz binlerce Avro yatırdı.

Dolandırıcılık Türk erkeklerinin cep telefonlarına arama kaydı düşürülerek başlıyor.

Kadınlar çağrıya yanıt verenlerlerle aşktan konuşmaya başlıyor. Düzgün Türkçe konuşan kadınlar bir süre sonra çeşitli bahanelerle para yardımı istiyor.

Kadınlara inanıp para gönderen Türk erkeklerinin sayısı hiç de az değil.

Bulgaristan ve Romanya bankalarına şimdiye kadar yüz binlerce Avro para transfer edildi.

Bu yöntemle dolandırılan isminin açıklanmasını istemeyen Mersinli orta yaşlı bir erkeğin, Bulgaristan'a toplamda 80 bin Avro'ya yakın para havale ettiği belirtildi. Kadınlar sahte banka hesapları kullandıkları için yakalanamıyor.

Erkeklerin buluşma daveti ise yanıtsız kalıyor. Habertürk'ün sorularını yanıtlayan Türkiye'nin Sofya Başkonsolosluğu yetkilileri, sadece Bulgaristan'da şimdiye kadar 3 bine yakın vaka tespit ettiklerini söyledi.Hukuki yaptırım yetkisine sahip olmayan konsolosluk, şikayetleri ilgili ülkenin İçişleri Bakanlığı yetkililerine ulaştırmak için kayda alıyor.

http://www.gazetevatan.com/turk-erkeklerinin-basini-yakan-dolandiricilik-675002-yasam/

Telefonda sadece konuşarak para aktarımı yaptıran kadını alkışlamalıyız bana göre...:KK9::KK9::KK9:

Bunlardan birisi bir arkadasimi caldirip kapatmis.
Arkadasim bir akrabasinin aradigini dusunup geri aradiginda;

Kiz: Param yok , para gonder de yanina geleyim.
Arkadasim: Sen bana para gonder de ben Bulgaristan'a geleyim.

Telefon pat diye kapanir tabi ki .
:KK53:

Bunlara para gonderen ve Turk kizlarina kezban , paraci , cikarci diyen erkeklere mustehaktir.

Son düzenleme:
Sadece erkekleri aramıyor bunlar :27:
Birkaç kez geldi başıma benim de tabi ben bu olayı bildiğim için açmadım telefonu nolur nolmaz telde kontörleri çrink alıyorlarmış diye duydum
Birleşik Arap Emirliklerinden arayan bile oldu ya :KK57:

Evet benimde no yu italya dan caldirmislar birde aramiyorlar caldirip kapatiyorlar ben de salaktim geri donucem :KK53::KK53:
Ah bizim.turk erkekleri size diyecek laf bulamiyorum bu konuda kananlar valla hakketmissiniz :KK31:

Bulgaristan ve Romanya'dan Türkiye'yi telefonla arayan kadınlara inanan Türk erkekleri bankalara yüz binlerce Avro yatırdı.

Dolandırıcılık Türk erkeklerinin cep telefonlarına arama kaydı düşürülerek başlıyor.

Kadınlar çağrıya yanıt verenlerlerle aşktan konuşmaya başlıyor. Düzgün Türkçe konuşan kadınlar bir süre sonra çeşitli bahanelerle para yardımı istiyor.

Kadınlara inanıp para gönderen Türk erkeklerinin sayısı hiç de az değil.

Bulgaristan ve Romanya bankalarına şimdiye kadar yüz binlerce Avro para transfer edildi.

Bu yöntemle dolandırılan isminin açıklanmasını istemeyen Mersinli orta yaşlı bir erkeğin, Bulgaristan'a toplamda 80 bin Avro'ya yakın para havale ettiği belirtildi. Kadınlar sahte banka hesapları kullandıkları için yakalanamıyor.

Erkeklerin buluşma daveti ise yanıtsız kalıyor. Habertürk'ün sorularını yanıtlayan Türkiye'nin Sofya Başkonsolosluğu yetkilileri, sadece Bulgaristan'da şimdiye kadar 3 bine yakın vaka tespit ettiklerini söyledi.Hukuki yaptırım yetkisine sahip olmayan konsolosluk, şikayetleri ilgili ülkenin İçişleri Bakanlığı yetkililerine ulaştırmak için kayda alıyor.

http://www.gazetevatan.com/turk-erkeklerinin-basini-yakan-dolandiricilik-675002-yasam/
Bulgaristan numarasından defalarca çaldırılıp kapatılıyorum,aynı şekilde annemde çaldırılıyor,erkek kardeşim dalga geçiyor artık sizi erkek zannediyorlar diye.Babamla kardeşimi pek çaldıran yok ama bizi çaldırıp kapatıyorlar.:KK48:

Böyle garip numaralardan bana da çağrı geliyor.Demek böyle bir şey için:KK53: Bizim Türk erkekleri bence hak etmiş.Bu kadar da olmaz yani telefondan etkilenip para yollamak.:KK57:

Hep diyorum kuş beyinliler kadının sesi yetiyor ne kadar zayıflar

Back