speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.599 4.466 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #1 TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR… İşe Başlarken Besmele Çeker Delikanlıdır Tesbih Çeker Sportmendir Barfiks Çeker Tek Eliyle şınav Çeker Kendi Dişini Kendi Çeker Kaçan Golde Yuh Çeker Ağzında Sigara Halay Çeker Dikiz Aynasından Hareket Çeker Muazzam Kopya Çeker Kaynanadan Çok Çeker Genelde Babaya Çeker Evladına Nutuk Çeker İskenderin Üstüne Künefe Çeker Komedi Filminin Kralını Çeker Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker Kafası Bozulunca Resti Çeker Yükte Ağır Parada Hafif Çeker Parayı Bulan Arabayı Çeker Mahallede Pati Çeker Gurbette Hasret Çeker Sevdiğini Sorguya Çeker Aldatılınca Tetiği Çeker Memlekete Turist Çeker Kaşı Gözü İlgi Çeker Her Ortamda Dikkat Çeker İtalyan Erkeklerine Beş Çeker İngilizlere Yirmibeş Çeker Balıketli Görünce İç Çeker
TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR… İşe Başlarken Besmele Çeker Delikanlıdır Tesbih Çeker Sportmendir Barfiks Çeker Tek Eliyle şınav Çeker Kendi Dişini Kendi Çeker Kaçan Golde Yuh Çeker Ağzında Sigara Halay Çeker Dikiz Aynasından Hareket Çeker Muazzam Kopya Çeker Kaynanadan Çok Çeker Genelde Babaya Çeker Evladına Nutuk Çeker İskenderin Üstüne Künefe Çeker Komedi Filminin Kralını Çeker Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker Kafası Bozulunca Resti Çeker Yükte Ağır Parada Hafif Çeker Parayı Bulan Arabayı Çeker Mahallede Pati Çeker Gurbette Hasret Çeker Sevdiğini Sorguya Çeker Aldatılınca Tetiği Çeker Memlekete Turist Çeker Kaşı Gözü İlgi Çeker Her Ortamda Dikkat Çeker İtalyan Erkeklerine Beş Çeker İngilizlere Yirmibeş Çeker Balıketli Görünce İç Çeker
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #2 bunun son cümlesi eksik önceden biliyordum paylaşım için teşekkürler:)
papatyam58 ŞipidikYüzenGurbaa Kayıtlı Üye 30 Nisan 2010 2.839 3 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #3 Çok güzel ya çok beğendim
S shekerkizcandy Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 5.561 5 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #4 Tamamlamak için birşey yazacaktım ama ban yerim sempatiksalakcinni
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.599 4.466 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #5 Doro .!.: bunun son cümlesi eksik önceden biliyordum paylaşım için teşekkürler:) Genişletmek için tıkla... onu bilmiyorum :sm_confused: merak ettim ama yerimseniben shekerkizcandy .!.: Tamamlamak için birşey yazacaktım ama ban yerim sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... :umursamaz: lmaz:lmaz: aklinialirimsmile Şeniz
Doro .!.: bunun son cümlesi eksik önceden biliyordum paylaşım için teşekkürler:) Genişletmek için tıkla... onu bilmiyorum :sm_confused: merak ettim ama yerimseniben shekerkizcandy .!.: Tamamlamak için birşey yazacaktım ama ban yerim sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... :umursamaz: lmaz:lmaz: aklinialirimsmile Şeniz
S shekerkizcandy Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 5.561 5 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #6 speedy-gonzales .!.: onu bilmiyorum :sm_confused: merak ettim ama yerimseniben :umursamaz: lmaz:lmaz: aklinialirimsmile Şeniz Genişletmek için tıkla... :jeyyar:
speedy-gonzales .!.: onu bilmiyorum :sm_confused: merak ettim ama yerimseniben :umursamaz: lmaz:lmaz: aklinialirimsmile Şeniz Genişletmek için tıkla... :jeyyar:
persembe Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 886 1 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #7 kaydirigubbakcemile3
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.599 4.466 1 Ekim 2010 Konu Sahibi speedy-gonzales #8 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2