• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk dili ve edebiyatı okuyanlar ders video anlatımları açılmış bilginiz olsun !!!!

estur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
681
6
0
Antalya
merhaba arkadaşlar türk dili ve edebiyatında en zorlandığımız derslerden birisi osmanlıca internetten yok denecek kadar az kaynak var , bugün e öğrenmeye girdim , aöf hocaları tarafından hazırlanmış osmanlıca , halk edb. giriş dersleri videoları konulmuş ,osmanlıcayı izledim beğendim , çok sevindim bu videolara bilmeyen arkadaşım varsa bilgilendirmek istedim .. tc girerek giriş yapılıyor , bilgisayarına indirerek izleyebiliyorsun .. birçok kişinin bu bölümlere karşı köstek olduğu günlerde ben destek olayım dedim :) :)
ilim ilim ilim ... diğer boş insanlara, boş sözlere ,köstek olanlara kulak asmayın ..
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

teşekkürler.. hemen bakayım..

ya sınavda derslerden kaçar soru çıkacak? hangi konulardan? sınav değerlendirmesi nasıl yapılacak? nerden öğrenebilirim bunlar bilmiyorumkismile

canım toplam 30 soru soruyorlar , 7 ünite varsa genelde eşit dağılım yapmışlar konular arasında, ben de murat yayınları var mesela 1. ünite 6 soru ,2 ünite 5 soru ,3. ünite 6 soru .... gibi gidiyo... naptın bitti mi çalışmalar hazır mısın ?

dersleri izlediniz mi kızlar , osmanlıcanın son 6. cd sini saçma yapmışlar çok güzel gidiyordu konular 6. derse geldi 11. konuyu anlattı bitirdi oldu bittiye getirdi ama hiç olmadı hocamm !!!!!

Back
X