Sizlere gönülden teşekkürler
TÜRKİYE SİLAHLI KUVVETLERİ mensupları
Kan dökülmesine son verdiğiniz için
Bir anne olarak şu an en mutlu günüm bayramım benim
Sağ olun var olun
Anarşi sorununu akıl yoluyla çözeceğinize inanıyor ve güveniyorum
Bütün dünya gördü ki TÜRK isterse gönlündeki imanla tek yumruk olabilir
Silah kulanarakta sorununu çözebilir, buna muktedirdir.
icabı halinde dıştan ve içten gelecek düşmanca her hareket karşısında hepimiz birer ATATÜRK oluyoruz.
Bunu dünyaya bir kez daha göstermiş olduk
Akılı olsunlar bizi bölmeye onları güçü yetmez
Bunu göstermek için sekiz günlük bir gösteri sunduk dünya kamu oyuna
Ama
Kan dökerek sulh elde etmek değildir amacımız
Akıl yoluyla sulh istiyoruz.
Türkün yolu kardeşlik ve sevgi taşlarıyla döşelidir
Bu yol üstünde yürür TÜRK MİLLETİ
29.02.08 Gülçin Kaç
İyi niyetinizi anlıyorum ama, bir gösteri için mi verildi o kadar şehit.Böyle mi sanıyorsunuz :uhm: Yanılıyorsunuz,çok kan dökülecek hatta Türkün kanı dökülecek.Kan dökmek onların işi, mehmetçik vatanını koruyor sadece.Siyasi çözümden sizin kastınız ne bilmiyorum ama dtp özerklik istiyor ,bölünme istiyor.Bu istekleri yerine mi getireceğiz :uhm:Bu ülke kurulurken canını veren şehitlere, ayıp olmaz mı ?
İyi niyetinizi anlıyorum ama, bir gösteri için mi verildi o kadar şehit.Böyle mi sanıyorsunuz :uhm: Yanılıyorsunuz,çok kan dökülecek hatta Türkün kanı dökülecek.Kan dökmek onların işi, mehmetçik vatanını koruyor sadece.Siyasi çözümden sizin kastınız ne bilmiyorum ama dtp özerklik istiyor ,bölünme istiyor.Bu istekleri yerine mi getireceğiz :uhm:Bu ülke kurulurken canını veren şehitlere, ayıp olmaz mı ?
özgürcecim evet siyasi cözüm altında dtp nin istediği özerlik korkarım yapılacak ki aslında bulmacanın arcalarını brleştirirsek olayların o yöne gttiğini anlayabiliriz "" bu benim bulmacam katılmayan katılmaz "" ama düşünürsek america bize öçalanı verdi içeryi kabus cevirdi ve ""aslanlar gibi de bakılıyo"" zamann başbakanı SAYIN ECEVİT onun isekerine boyun eğmeyecek hastalanıp görvden indirildi ve bunada kriz dendi . şimdide akp ılımı slamı yamaa alıştığı için bir ck şeyi fa ediyr bunuda halkın steği gibi gösterilyor gelelim özerklk nasıl verilir tabanyle görüşülyr- barzaniye görüülyor eee ne olcak flört mü diyorar bunlar tabiik del düşünsene pkk nın ileri gelenlerini trye verseler ve deseler ki"" bakın elimizdeler ve pkk sidik bitirik savaşmk yerine siyasi oarak cözüme gidicez "" eee olmz mı işte özerklk bu arada yine yazıyorum bu tamamiyle benim teorim