• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turizmde çalışacak elaman arıyorum

peloush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
36
0
96
İstanbul
merhaba bayanlar

turizm sektöründe faaliyet göstericek olan yeni şirkette eleman arıyorum
turizm bölümü okumuş olabilir.
tecrübeli tecrübesiz farketmz istanbul avrupa yakasında olucak ofis gayrettepe tarafları düşünülüyo ama net diil...düşünenler olursa yazsınlar burdan bende detayları anlatırımm....:40:

eftalya msajına cevap veremiorum msj sayımdan dolayı sen bana özelden mail adresini at ben sana detyları söylim

caney37 msjına cevap veremiyorum mesaj sayımdan dolayı lütfen özelden mail adresini yaz detayları mail atim

merhaba bayanlar

turizm sektöründe faaliyet göstericek olan yeni şirkette eleman arıyorum
turizm bölümü okumuş olabilir.
Tecrübeli tecrübesiz farketmz istanbul avrupa yakasında olucak ofis gayrettepe tarafları düşünülüyo ama net diil...düşünenler olursa yazsınlar burdan bende detayları anlatırımm....:40:

bu mesajınız eğer hala geçerliyse üniversite yabancı dil mazunuyum istanbulda ikamet ediyorum turizmle ilgiliyim sizinle çalışmak istiyorum

eftalya msajına cevap veremiorum msj sayımdan dolayı sen bana özelden mail adresini at ben sana detyları söylim

caney37 msjına cevap veremiyorum mesaj sayımdan dolayı lütfen özelden mail adresini yaz detayları mail atim

peloush ; sana özelden mesal atamıyorum,nolcak =(( sana nasıl ulaşabilirim?:97:

Konu içinden belirtiniz şartları ve iş detaylarını lütfen..

Back
X