Biz komsumuzu da alip Evrupoya acilacagiz bu sene, yerli turizmciler de bu kadar sene yerli turisti optugune saysin..
Senelerdir aynı şeyi söylüyorum ve yapıyorum. Tatil köyünde bir haftada 1.500 TL harcayacağıma aynı parayla yurtdışında mis gibi geziyorum. Her tatil tipinin ayrı müşterisi var, herkesin zevki ayrı ama göz göre göre de kazıklanmamak lazım.Bu turizm mevzusuna o kadar sinirliyim ki hiç bir şey yapamasam Budvaya gittim. Vize de istemiyor, deniz de var. Ucuz turlar da ayarlayabliyorsun. Burdan Antalyaya gidip kalma parasına patladı bana. Üstüne değişik bir mekan görmüş oldum. Çok da güzel bir yerdi. Vizesi olmayanlara tavsiye ederim. Bana 5 yıllık schengen verseler zaten burda tatili aklımın ucundan geçirmem. Artık uçak kampanyaları da oluyor. Erken rezervasyonla türkiyede gideceğime alırım aylar öncesinden biletimi mis gibi yurt dışında yaparım aynı paraya.
Geçen haberlerde Uludağ'da bir bardak çayın 15 lira olduğunu söylüyordu muhabir.
Ondan sonra perde kornişiyle niye kayıyorsun
İbibikler öter ötmez ordayım Mune
15 liraysa yine ucuzmuş. Gel bacım ben sana suni kar, kayak pisti hazırlarım, korniş ve çay benden, ikramım olsun
Bizim arka tarafta suni gölde oldu yağmur sularından, üstü de buz tutmuş istersen buz pateni de yapma şansın var, balık bulamazsın ama 2 kurbağa yakalar avcılık sporunu da yapmış olursun, sana bir sürü aktivite sundum bak, hemde bir uçak bileti masrafın olur, gerisi bendensin
Millet ne yapsın, ülkenin çoğunluğu asgari ücretli, Uludağ'da otel fiyatları malum, hoş ülkenin turistik hangi bölgesinde halkın tatil olanağı var ki? Pansiyonlar bile kişi başı para alıyor, ucuzda değiller.İbibikler öter ötmez ordayım Mune
Uludağ'da çekim yapmışlar.Bir tarafta son model, bilmem kaç bin liralık kar kıyafetleriyle otel müşterileri hemen yanlarında da kornişle kayan yurdum insanı