Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
turistlerin sahilde kullandığı hindistancevizli,vanilyalı gunes kremi/parfum ?
arkadaslar eminim ki sahilde giderken bir turistten gelen bu tatlı hindistancevizli vanilyalı gunes kremi veya parfum kokusunu duymussunuzdur bunun markasını bilen varmı acaba ?
haha hepsi degil canım ama cogu öyle ya duymussundur mutlaka hatta bi sitede turistlerin haylayf kokması diye bi baslık vardı evet canım baktım onlara ama bu daha farklı
ortaokuldayken ingiliz bir öğretmenim vardı o da buram buram hindistancevizi vanilya karışımı bir şey kokardı.
o zamanlar sormadığıma bin pişmanım ama bi çok turistte daha duydum o kokuyu evet:)