Turgut Ozal Universitesi Hastanesi (Eski Fatih Universitesi Hastanesi)

burayı ben de merak ediyorum. gerçi daha hamile değilim ama:(
eskiden olumsuz yorumlar yapılmış ama son hali nedir, bilen duyan varsa bir şeyler söylerse sevinirim ben de

burayı ben de merak ediyorum. gerçi daha hamile değilim ama:(
eskiden olumsuz yorumlar yapılmış ama son hali nedir, bilen duyan varsa bir şeyler söylerse sevinirim ben de

arkadaşlar ben 4-5 ay hamile kalamadığım için turgut özala gittim.bir kadın doktor bana tüp bebek olmanız gerek dedi aksi halde hamile kalamazsınız dedi gerçekten çok üzüldüm. 2 hafta sonra adetim gecikince tekrar gittim normalde 1 gün bile şaşmazdı 6 gün gecikmişti tekrar gittim aynı doktora, ultrason geçti hayır gebelik yok dedi 1 hafta 10 gün bekle hala adet olmazsan gel adet söktürücü yapacağız dedi. ama ben gebelik belirtileri yaşıyordum ona inanmak içimden gelmedi aradan bir iki gün geçtikten sonra eczaneye gittim idrar da bakılan gebelik testlerinden aldım silik çizgi çıktı sonra birkaç gün sonra tekrarladım bu sefer iki çizgi belirgin bir şekilde çıktı bunun üzerine aynı hastaneye gittim bu seferde başka bir kadın doktora gittim çünkü diğer doktora tüm güvenim sarsıldı tüp bebeksiz olmaz dediği hamilelik daha 1 ay geçmeden olmuştu. neyse bu sefer turgut özalın beştepedeki hastanesinde bulunan diğer bayan doktora gittim bu seferde ultrasonda bakıp bana şu yorumu yaptı boş gebelik olabilir sevinmeyin erkenden dedi. ben günlerde moral bozukluğu yaşadım gebe olduğuma sevinemedim bile sonra 1 hafta sonra zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim. ayrıntılı tahlil aldı ultrasonda baktı herşey normal dedi. ondan sonra moralim yerine geldi. aslaaa ama aslaaa turgut özal hastanesini tavsiye etmiyorummm. normal doğum isteyenlerin içinde asla uygun bir hastane değil çünkü çok yüksek oranda sezeryan yapıyor. ben hiç güvenmiyorum

arkadaşlar ben 4-5 ay hamile kalamadığım için turgut özala gittim.bir kadın doktor bana tüp bebek olmanız gerek dedi aksi halde hamile kalamazsınız dedi gerçekten çok üzüldüm. 2 hafta sonra adetim gecikince tekrar gittim normalde 1 gün bile şaşmazdı 6 gün gecikmişti tekrar gittim aynı doktora, ultrason geçti hayır gebelik yok dedi 1 hafta 10 gün bekle hala adet olmazsan gel adet söktürücü yapacağız dedi. ama ben gebelik belirtileri yaşıyordum ona inanmak içimden gelmedi aradan bir iki gün geçtikten sonra eczaneye gittim idrar da bakılan gebelik testlerinden aldım silik çizgi çıktı sonra birkaç gün sonra tekrarladım bu sefer iki çizgi belirgin bir şekilde çıktı bunun üzerine aynı hastaneye gittim bu seferde başka bir kadın doktora gittim çünkü diğer doktora tüm güvenim sarsıldı tüp bebeksiz olmaz dediği hamilelik daha 1 ay geçmeden olmuştu. neyse bu sefer turgut özalın beştepedeki hastanesinde bulunan diğer bayan doktora gittim bu seferde ultrasonda bakıp bana şu yorumu yaptı boş gebelik olabilir sevinmeyin erkenden dedi. ben günlerde moral bozukluğu yaşadım gebe olduğuma sevinemedim bile sonra 1 hafta sonra zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim. ayrıntılı tahlil aldı ultrasonda baktı herşey normal dedi. ondan sonra moralim yerine geldi. aslaaa ama aslaaa turgut özal hastanesini tavsiye etmiyorummm. normal doğum isteyenlerin içinde asla uygun bir hastane değil çünkü çok yüksek oranda sezeryan yapıyor. ben hiç güvenmiyorum

kesinlikle jkatılıyorum. ben de orada doktor Ayla'ya gittim ilk gebeliğimde(boş gebelikti). bana sürekli daha çok erken niye geldiniz flaan diyodu. keseyi gördük ama emin olamayız bilmem ne. sonra evdeyken kanamam oldu, ilk gebeliğim, tabii çok korktum. aradım doktoru ve bana aynen şunu dedi 'EVET DÜŞÜYO OLABİLİR, YAPACAK BİŞEY YOK, İSTİRAHAT EDİN'
Bu mu olmalı bir doktorun yaklaşımı! zaten o günden sonra doktoru bıraktım. şimdi Sincan Koru'ya gidiyorum, çok da memnunum.

kesinlikle jkatılıyorum. ben de orada doktor Ayla'ya gittim ilk gebeliğimde(boş gebelikti). bana sürekli daha çok erken niye geldiniz flaan diyodu. keseyi gördük ama emin olamayız bilmem ne. sonra evdeyken kanamam oldu, ilk gebeliğim, tabii çok korktum. aradım doktoru ve bana aynen şunu dedi 'EVET DÜŞÜYO OLABİLİR, YAPACAK BİŞEY YOK, İSTİRAHAT EDİN'
Bu mu olmalı bir doktorun yaklaşımı! zaten o günden sonra doktoru bıraktım. şimdi Sincan Koru'ya gidiyorum, çok da memnunum.

çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum İnşallah diğer gebeliğiniz sağlıklı br şekilde dünyaya gelir. bende hoşderedeki Banu Akçsl diye bir doktora gittim bana kesinlikle normal yolla bebeğin olmaz tüp bebek olman lazım ama ondan önce aşılama yaparız dedi dediği ay ben zaten hamile kalmışım hemde doğal yolla düşüne biliyormusunuz benim yaşadığım psikolojik durumu üstelik parayı vermeden asla bakmıyor hamile olduğumu öğrendikten sonra gittim tekrar ona utanıp daha çok ilgi göstereceine sadece konuşup salladı gönderdi beni bende bunun üzerine beştepedeki bölümüne gittim orda asistana göründün asistan bana boş gebelik olabilir dedi ben 1 hafta ağlamaklı bir şekilde perişan oldum sonra devlet hastanesine gittim yanlış bilgi vermişler bebek sağlıklı dedi birdaha töğbe ettim sadece kar amacı güden ve hiçbir şekilde hastalarının halinden anlamayan bir yer kimseye tavsiye etmiyorum sizde tanıdıklarınıza mutlaka bilgi paylaşımında bulunun kimsenin üzülmesini istemiyorum

Geçen hafta Turgut Özal'da doğum yaptım. Nöbetçi doktorlar; Yrd.Doç.Dr. Ayla Eser hanım ve Arş.Gör. Ayşe Altındış Bal idi. Ağrılarımı evde çekip gitmiştim. Ayşe hanım kabulümü yaptı ve çok güzel ilgilendi. Kendisi güven veren, motive eden ve geleceği çok parlak hekimlerden. Ayla hanım çok tecrübeli ve soğukkanlı biri. Doğumu Ayla hanım gerçekleştirdi. Ayşe hanımda destek oldu. Normal doğum oldu. Ben her ikisinden de çok mennun kaldım.

Gelelim diğer meselelere, Sibel hemşire var orada emzirme ve bebek hemşiresi olarak çalışıyor. Çok iyi bir insan, ilgili. Servisteki hemşirelerde çok ilgililer; ancak servisten çıktığınız anda hastane bebek dostu olmaktan çıkıyor. Misal sütünüz az geliyor emzirme odasında pompa var ama bizde aparatı yok. Aparat verelim demiyorlar. Siz isterseniz var diyorlar. Onu da parayla satıyorlar. Herişi paraya dökmüşler. Bu muamele sonrası Tobb'a götürdük bebeği, bebek dostu bir hastane; orada handan ve burcu hemşireler mükemmel bebeğe yaklaşımlarını bir görseniz. Doktor Şahika hanım çok ilgili bir çocuk doktoru çok tecrübeli. Oradaki pompa için aparati ücretsiz temin ettiler, teramisin merhem verdiler.

Doğum için Turgut Özal iyi bir hastane ancak bebek konusunda kendine çeki düzen vermeli.

Back
X