Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eee bana göre 1. sırada Aydın var ( gelcamm, gitcamm) tam bi rezalet 2. sırada Mahmut tuncer (adamın konusması cok gıcık) 3. İbrahim tatlıses(cok argo konusyor) 4.Bülent ersoy 5.... 6..... ve niceleri :1no2:
eee bana göre 1. sırada Aydın var ( gelcamm, gitcamm) tam bi rezalet 2. sırada Mahmut tuncer (adamın konusması cok gıcık) 3. İbrahim tatlıses(cok argo konusyor) 4.Bülent ersoy 5.... 6..... ve niceleri :1no2:
lion, ben siraya birilerini yazamayacagim cünkü tatlim aslinda bu bu sanatcilarla alay etmek olur, onlarin kendi yöre dillerini konustuklarina inaniyorum. Türkcemizin de yörelere göre konusma aliskanliklari vardir. Bazilari da söhret olmak icin türkcenin yaninda yabanci kelimeleri de kullandiklari var ama aklima belli birisi gelmiyor.
lion güzel bir konuya deginmişsin kişilerin şiveli konuşması farklı birde böylee aydin gibii garip konuşmak farkli bir olay hoş bülent ersonda ondan farklı degilya aklınca eski türkce konuşuyor ama azıcık dikkat etseniz öyle garip kelimeler varki o an konuştugu konu ile alakası bile olmayan şeyler nitekim ben bu konu ile ilgili o yarışma programına msj bile atmıştım ve geçenlerde türkdil edebiyatından birr yetkili çıktı ve bülent ersoy için türkçemizi böyle biliyormuş gibi konuşmasın en azından anlamın ıbilmedigi kelimeleri telafuz etmesin demişti ibrahim tatlısesde aynı duurmda bir tane programı yokkii argosuz konuşsun vee bu konuşma tarzı şive degil bence sadece saygısızlıktır eger birileri tv çıkıyor birilerine örnek oluyorlarsa herşeyleriylee mükemmel olmak zorunda böylee yari türkçe yari kürtce yok olmadı eski türkçe deyiptee miletii kendilerine güldürmesinler....