tesekkür ederımm bu fıkrın ıcın aslında öyle olabilir ama bnm hevesim kırmızı yaaa( 5:
gelinlik üzerine girilen kırmızı bindallı tülü var belki o çare olabilir.kızlar bende evlenceem fakat bi kaç sorun var daha ama çözülecek inşallah bi sorum olacak kafam karıştı istanbulda yaşıyorum svgilim ankarada yaşıyooraya gelin gidicem inşallah kapalıyım kına gecemm istanbulda olcak gelınlık gıymem gerekıyo düğüne gelmeyenler için ama bindallıyıda gıymeyi istiyorm türbanm beyaz olacak bindallı başka renk nasıl yapmam lazm sizce çok kararsızım giymesem mi ama çok istiorumm yaa bnmle aynı durumda olanlar ne yaptı cvp beklıyorum :9
Once gelinlik sonrada bindalli giy bence
Ben de istanbuldan Ankaraya gelin gideceğim. Arkadaşlarımın çoğu düğünüme gelemeyecek ama ben gelinlik giymek istemedim. Çok görmek isteyen olursa düğüne gelir diye düşündüm. Abiye giyip sonrasında bindallı giyeceğim. Keşke sen de gelinliğini giymeseydin
canım ben de akşam 8-9 a kadar gelinlik giyeceğim, sonra salonun gelin odasına geçicem hemen bindallımı giyicem, eşarbımı da çıkarıcam, bindallıma uygun eşarbımı bağlıcam, arkasına kırmızı tül aldım duvak gibi, önüme de sarılı kırmızılı taş aldım aksesuar yani, çokta gösterişli oldu. beni gelinlikle görmek isteyen diğer düğünüme gelir deme lüksüm yok çünkü 2000 davetiye bastırdık sadece kız tarafına, bunca insanı birde erkek tarafında ağırlama lüksümüz yoktuu )))
Valla benm kinam la dugnm arasi 1 hafta vardi. dugun gunu sabah 8de giydim gelinlgi turbanli.. 350km yol gittim oglen ciktim. dis mekan foto ikindin.aksam 8de dis mekan dugun..tepin tepin gece 12 salondan cik esimle araba turlari yuksek ses muzik...eve gir saat gece 1.5ve hala ne gelinlikte deforme ne turbanda kayma..esim turbanimi tobe tobeee diyerek anck acabildi yaz ayi oldgndan scakladgm zamanlar oldu ama cok az.ortamlar hep klimalydi..cook uzun bir dugun gunydu doyasiya yasadim hic dert gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?