Kızlar bi de kapalı kaldığı için saçlarım kokuyor dün banyo yapıyorum bugün kokmaya başlıyor. Bu kokuya nasıl bir çözüm bulsak
koku muBende yağlanma da yok koku da yok, hangi şampuanı kullanıyosunuz bide deri yağlıysa belki ondan olabilir mi ?
evet kızlar mesela bugün banyo yaptım diyelim yarın akşama kokuyor hemen. Ben çalışıyorum gün içinde saaterce kapalı kalıyor. Ama sadece dipleri kokuoyr.banada aksine saclarin ne guzel kokuyor diyenler oluyor.
Bence sampuanla alakali, birde devamli olarak boneni yikamayi ihmal etme.
Olabilir, saclarini fohnlemi kurutuyorsun, yoksa kurumasinimi bekliyorsun?
Ben hep kendi kurumasindan yanayim cunku o zaman sampuanin guzel kokusu daha uzun kaliyo..
çok teşekkürler kızlar bu fikirleri uygulayacağım.saç tipine göre ve mümkünse yağlı saçlar için bi şampuan al, saç kremini de güzel kokan bişi seç, bone takmayı ihmal etme ve sanırım eşarbın türüylede alakalı bir durum olabilirmi..kumaş cinsine göre hava aldırması gibi bişey ?
bende de bir iki aydır başladı bu,saçlarım hiç yağlanmazdı.şimdi bakıyorum,mesela bugün yıkasam saçımı yarına dipleri sanki kokuyor.sinir oldum.bu ne gıcık bir şey.banyo yapmaktan bir hal oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?