• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Türbanlı bayanlara özel şampuan.

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Saçlarımız sağlığımızın ve bakımlılığımızın göstergesidir. Bakımlı bayan denilince de akla sadece açık bayanlar gelmemeli kapalı bayanlarda oldukça bakımlıdırlar ki bakım sadece makyajdan ibaret değildir. Türbanlı bayanların en çok yakındıkları konu saçları sürekli kapalı kaldığından hava alamıyor ve güneşten beslenemediği için cansız oluyor fakat; firmalar bunu düşünerek onlara özel şampuan üretmiş. Buyurun bu şampuanı yakından tanıyalım ve gerçekten işe yarıyor mu, öğrenelim.

Türbanlı Bayanlara Özel Şampuan

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından onaylı olan Organik Life şampuan sayesinde, sürekli kapalı kalan, güneşten ve oksijenden biraz uzak olan saçlarınız için kullanacağınız şampuan sayesinde tüm saç sorunlarınız ortadan kalkıyor. Saçlarınıza masaj yaparak uygulayacağınız şampuan, saç diplerinize kadar temas ederek saç köklerinizin güçlenmesini ve saçların dökülmesini önlerken, aynı zamanda yıpranmış saçlarınızı onararak daha parlak görünmesini sağlıyor.

$tesettürlülere_sampuan.jpg
ALINTIDIR..

yuh artık ya ben başka bir şey demiyorum, uyanıklığında böylesi, yakında kellere özel şampuan da çıkarır bunlar :)) ya ne fark eder şampuanın başı açığı başı örtülüsü, yapanı satanı takdir ediyorum ama, sağlam rant kapısı aralamışlar.

ama marka yok bağlantı yok bisi yok nerden bulcaz ki ? ve kullanan var mı baska bi yan etkisi falan cıkmasın ? :)

Kızlar bi de kapalı kaldığı için saçlarım kokuyor dün banyo yapıyorum bugün kokmaya başlıyor. Bu kokuya nasıl bir çözüm bulsak

koku mu :53: bende yağlanma da yok koku da yok, hangi şampuanı kullanıyosunuz bide deri yağlıysa belki ondan olabilir mi ?

koku mu :53: Bende yağlanma da yok koku da yok, hangi şampuanı kullanıyosunuz bide deri yağlıysa belki ondan olabilir mi ?

banada aksine saclarin ne guzel kokuyor diyenler oluyor.
Bence sampuanla alakali, birde devamli olarak boneni yikamayi ihmal etme.
evet kızlar mesela bugün banyo yaptım diyelim yarın akşama kokuyor hemen. Ben çalışıyorum gün içinde saaterce kapalı kalıyor. Ama sadece dipleri kokuoyr.
Bone den olabilkirmi

Olabilir, saclarini fohnlemi kurutuyorsun, yoksa kurumasinimi bekliyorsun?
Ben hep kendi kurumasindan yanayim cunku o zaman sampuanin guzel kokusu daha uzun kaliyo..

saç tipine göre ve mümkünse yağlı saçlar için bi şampuan al, saç kremini de güzel kokan bişi seç, bone takmayı ihmal etme ve sanırım eşarbın türüylede alakalı bir durum olabilirmi..kumaş cinsine göre hava aldırması gibi bişey ?

Olabilir, saclarini fohnlemi kurutuyorsun, yoksa kurumasinimi bekliyorsun?
Ben hep kendi kurumasindan yanayim cunku o zaman sampuanin guzel kokusu daha uzun kaliyo..

saç tipine göre ve mümkünse yağlı saçlar için bi şampuan al, saç kremini de güzel kokan bişi seç, bone takmayı ihmal etme ve sanırım eşarbın türüylede alakalı bir durum olabilirmi..kumaş cinsine göre hava aldırması gibi bişey ?
çok teşekkürler kızlar bu fikirleri uygulayacağım.
bende fönlemiyorum kendiliğinden kuruyor saçlarım.

her cins eşarp takıyorum. eşşarptan olacağını sanmıyorum ama bilmeem ki anlamıoyrum. boneyle de alakalı olabilir belki sık sık yıkamam gerekiyordur
saçalrım yağlı değil kolay kirlenmz.
koktuğunuda eşim söylüyor.
yatakta dibine giremiyorum adamın utanıyorum
:31::31::31:

bende de bir iki aydır başladı bu,saçlarım hiç yağlanmazdı.şimdi bakıyorum,mesela bugün yıkasam saçımı yarına dipleri sanki kokuyor.sinir oldum.bu ne gıcık bir şey.banyo yapmaktan bir hal oldum.

bende de bir iki aydır başladı bu,saçlarım hiç yağlanmazdı.şimdi bakıyorum,mesela bugün yıkasam saçımı yarına dipleri sanki kokuyor.sinir oldum.bu ne gıcık bir şey.banyo yapmaktan bir hal oldum.

tatlım benm yağlanmıyor ama bugün banyo yapıyorum yarın işe gidiyorum akşam geldiğimde kokmuş oluyor offfff

Saç derinizde sorun mu acep?. takmadan önce saç tazeleyici vs. sıkın?

Back