çok sevindim ben bu mesaja :) çünkü bizde rezervimizi yaptık asya kızılcahamama ama hala benim aklımda soru işaretleri vardı. acaba deniz kenarina mı gitsek diye. sıkılır mıyız, umdugumuz gibi olur mu diye çok tereddüt içindeydim.
sizin yazdıklarınıza çok mutlu oldum, ayrıca orada nereler gezilmeli, neler yapmalıyız, yanımızda ne götürmeliyiz vs. sizden aklınıza gelen tavsiyeleri rica etsem çok olmuş olur muyum. teşekkür ediyorum şımdıden.
zaten en iyi olarak 3 otel öne çıkıyor.
1-bera otel- antalya
2-sah inn paradise- antalya
3-caprice otel- didim
Caprice'in diğerlerine göre biraz eski olduğnu, Bera'nın bahçesinin yetersiz olduğunu öğrendim. Havuza girmesem bile, bari yeşil görelim diye sah inn'i tercih ettik. Bir ay sonra ordayız nasipse. Bakalım memnun kalacak mıyız?
selam kızlar bizde inşaallah 18 temmuzda şah inn paradiseye gidiyoruzazramerve sen benden önce gideceksin cnm yorumlarını dört gözle bekleyeceğim
cnm dugunun ne zaman?
18 temmuz cnm inşaallahdüğünden çıkıp havaalanına gideceğiz :)))
iyi masallah :) benim de 17 dugun .. 20sinde gitcez balayina
Hadi ya açılışı ben mi yapacağım :) Tüh.
Bi de üstüme misyonu yükledniz tamam artık ben sağlık bakanlığı müfettişi gibi kolaçan ederim her yerievet canım aynen oyle bende bugun aldım bıletlerımızı bakalım hayırlısı haberlerını bekleyecegım cnm
selam cnm öncelikle hayırlı olsun biz şah in paradiseyi gitmeyi düşünüyoruz.. sen armutluyu sormuşssun ben daha önce gitmiştim tatil için değil devre mülk almak içindi ama etraf olarak çok hoşuma gitmemişti site gibi düşün bildiğin daire yani o yüzden beni sarmadı bende sitede oturuyorum ve burdan çıkıp orya gitmek tatil için bana pek mantıklı gelmedi hem sanırım restaurant gibi bişey var tesisin içinde orda yemek yiyebilirsiniz ama onun dışında gezilecek herhangi bi yeri yok ayrıca geçen ay bi yakınımız gitti o memnun kaldı ama balayı için nasıl olur hiç bi fikrim yok ama bana kalsa ben tercih etmezdim balayı için yanişu tesettürlü arkadaşlar buraya hakikaten bi el atsalar artıkta bir fikir verseler lütfeeeeenn:84:
biz armutluyu düşünüyoruz ama armutluda da yemek durumu beni düşündürüyor. :26:
tesettür oteller çok uzak biz düzceyiz çünkü.. alkol - bar durumu olan bir yer kesinlikle istemiyoruz! abant tarzı bi yerde istemiyoruz orasıda burnumuzun dibi..
nereye gitsek bilemedim :44:
(özelden bir sorun oldu atamadım,buaryaa yazıyorum )şu tesettürlü arkadaşlar buraya hakikaten bi el atsalar artıkta bir fikir verseler lütfeeeeenn:84:
biz armutluyu düşünüyoruz ama armutluda da yemek durumu beni düşündürüyor. :26:
tesettür oteller çok uzak biz düzceyiz çünkü.. alkol - bar durumu olan bir yer kesinlikle istemiyoruz! abant tarzı bi yerde istemiyoruz orasıda burnumuzun dibi..
nereye gitsek bilemedim :44:
selam cnm öncelikle hayırlı olsun biz şah in paradiseyi gitmeyi düşünüyoruz.. sen armutluyu sormuşssun ben daha önce gitmiştim tatil için değil devre mülk almak içindi ama etraf olarak çok hoşuma gitmemişti site gibi düşün bildiğin daire yani o yüzden beni sarmadı bende sitede oturuyorum ve burdan çıkıp orya gitmek tatil için bana pek mantıklı gelmedi hem sanırım restaurant gibi bişey var tesisin içinde orda yemek yiyebilirsiniz ama onun dışında gezilecek herhangi bi yeri yok ayrıca geçen ay bi yakınımız gitti o memnun kaldı ama balayı için nasıl olur hiç bi fikrim yok ama bana kalsa ben tercih etmezdim balayı için yaniyinede senin kararın tabi gidenlerden fikir almak lazım...
Didemcigim bizde onceden sah in paradise dusunuyordukk :) dugunlerimizde yakinmis birbirimize demekki orayi ayarlasaydik karsilasirdik kim bilirr:) canim hersey dahil mi sah in paradise? birde fiyat olarak ne kadar odediniz ayiptir sormasi
Biz öncü birlik olarak gidiyoruz resmen. İnşallah hava günlük güneşlik olur en büyük derdim o.
Oranın bahçesi falan güzl diye tercih ettik, bi de odaya tıkılı kalmasak bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?