arkadaşlar biz havuzu dışardan gözükmeyen kiralık villalara bakıyoruz.oh miss gibi eşimin yanında bikinimle girerim bana çok mantıklı geldi.daha önce gitmiş olup villa öneren varmı acaba hani net üzerinden insan villa için kapora vermeye çekiniyor karşıdaki insan dolandırıcı falan çıkarsa diye Allah korusun:ecrin_bebek:
kimse yazmamış ama ben yazayım. Clup Familia var birde izmir çeşme de. İzmiri oldum olası merak etmişmdir, gitmek nasip olmadı ama 29 mayıs 2011de düğünden sonra balayına clup familia ya gideceğiz inş ozaman görürüm. Ha otel nasıl güzelmi iyimi derseniz bende ilk kez gideceğim için bilemiyorum ama caprice ve şah inn e göre çok daha uygun. Birde Bal beach var oraya da bir bakın derim..
caprice otel idealdir saray gibi mükemmel bi balayı geçirirsin..
hem şimdiden rezervasyon yaparsan çok uyguna gelir fiyat söyliyim tatlım
öncelikle verdiğin karara hayırlı olsun canım ve de verdiğin cevap için teşekkürler. Daha uygun demişsin ne kadar masraf olacak tam olarak onu da öğrenebilirmiyim?
ben balayımı asya kızılcahamam da geçirdim.daha önce caprice de gitmiştim güzel diyen arkadaşlara tekrar düşünmelerini tavsiye ediyorum o otel 10 sene önce lükstü,şimdi karman çorman olmuş.asya termal den inanılmaz keyif aldım,balayı çiftleri için suit oda almalarını öneririm çünkü yatak odası ,oturma odası balkonu,ayrı duş wcsi,ve yatak odası içinde kocaman jakuzisi olan bir banyosu var.biz çok rahat ettik,personel çok sevecendi yardımcı oldular her konuda,devremülk almayı bile düşünüyoruz o derece memnun kaldım,tesettürlü bayanlar için tavsiye ederim.ayrıca hem sıcak hem soğuk bayan havuzu var ama ben jakuzi olduğu için tercih etmedim,saat olarak kiralanan aile jakuzisi bile var.soruları olanlara yardımcı olabilirm bütün otelleri araştırmıştım giderken bilgi sahibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?