Gelinlik Modelleri türbanımın duvağına karar veremedim fikir lütfen

tesettürre kesinlikle rahibe duvak güzel duruyor.
bu şey gibi oluyor: uzun kollu body üzerine askılı body giymek gibi:S

teşekkürler fikirleriniz için gelinklikçimde öyle dedi rahibe duvağı öneriyoruz dedi

Eklentiler

• $19112_b.jpg
    147,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $383_b.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim.

dün gelinliğimi aldım çok şükür ve çokta begendim. ancak gelinlikçim bana özel bir duvak hazırlatmış şöyleki; bildiğiniz topuzun üzerine olacak duvaklardan. benim istediğim ise rahibe duvaktı. ben yine de benim dediğim olsun dedim ama bu sefer rahibe duvağı o kadar emeklerle hazırlanan gelinliğin önünü kısmen kapatıyor bence. ayrıca hazırladıkları duvagı da çok begendım. duvagı aldım ve geldim. şimdi yana yakıla uygun bir başörtüsü modeli arıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

duvağın tepeden olmaması şart değil bence ama duvağın tülünün çok yumuşak, dökümlü olması lazım. kesinlikle ilk eklediğin resimdeki gibi kabaran, dağılan tülleri yakıştırmıyorum tepeye şahsen. ama, aşağıdaki resimdeki gibi bir görüntü hiç de fena değil bence çünkü tül kaliteli ve yumuşacık.

Bir de, nasıl bir baş yaptırırsanız yaptırın, bence sade olsun. Üzerine dantel işlenmiş bir gelinbaşı zaten yeterince şık bir olay. Hele ki duvak eklenince. O yüzden kıvırmayı, bükmeyi, üzerine bolca sarkan taş filan takmayı önermiyorum naçizane...bence ilgi gelininin güzel yüzüne yoğunlaştırılmalı.

valla bende sevmiyorum büzgülü, taşlı tokalı gelin başlarını. bende sade olmasından yanayım. ama son anda değişen duvak tercihimiz beni biraz panikletmişti açıkçası. ama üsteki duvak güzel. rahibe duvağı dışında bir model olmus.

rahibe duvak yaptırcam kızlar kararımı verdim bu haftada gelinliğim bitecek inşaallah 9 temmuz düğün resimleri paylaşırım inşaallah güzel olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…