• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turaç'ımın hikayesi

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
358
İstanbul
evet kızlar biliyorsunuzki bende kaşıntı problemi vardı dr ilaç verdi ama geçmedi ondan dolayıda erkenden geldi oğluşum evet gelelim hikayemize. perşembe sabahına randevu aldık 8:30 da hastanede olacaktık ama istanbul trafiğinden dolayı biraz rotarlı oldu herkes hazırdı hastanede beni arıyorlar telefonla neyseki hastaneye vardık. hemen odaya gidip lavman ve sonda takıldı ve ameliyathaneye alındım giderken çok ağladım oğluma birşey olacak korkusu beni mahvetti sezeryandan hiççççççç korkmadım sizde sakın korkmayın ameliyathaneden çıktığımda ilk kocişi sayıklamışım sonrada oğluşu oğlum 3188 gr 50 cm doğdu çok tatlı kızlar. resimlerini ekleyemiyorum çünkü kuzenimde resimler bana yollayınca hemen ekleyeceğim sizlerinde soracağınız birşey varsa sorun kızlar oğluş ağlıyor ben gidiyorum byby

cnm benim yaa tebrik ederim allah bizlerede nasip etsin inşaallah :) verdiğin cesaretten dolayı tskler

hamile kaldığında bir başlık açmıştın ..bu bebeği aldırmak istediğinle alakalı..o zamandan takip ediyorum seni..iyiki yapmamışsın değilmi ? bak meleğin kollarında.çok tebrik ederim arkadaşım ..allah sağlıklı uzun ömürler versin ..

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah sağlıcakla..Bende şu son günlerde sezeryan düşünmeye başladım bakalım artık hayırlısı....

canımmm, allah analı babalı büyümesini nasip etsin. Maşallah kilosu boyu çok iyi. Sen kurtuldun, darısı başımıza artık:)

hayatimmm cok güzel bi bebek massallahhh onaa
Rabbim onlari nazarlardan korusun 41 bin kere massallah annesi nasilda mis kokuyordur :))
uzun ömürlü saglikli olsun melegin cnm
bol bol dinlen sende bebisinle coook öpüyorum ikinizide

Back