Turabi ve Doğukan arasında aduket kavgası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı, dikkat çeken ayrıntı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.
Sitene Ekle

Survivor'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi'nin klişeleşen 'aduket' hareketi ile gösterdi. Bu tavra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan'a fırlattı ardından da üzerine yürüdü. Turabi'nin Doğukan'a kum atmasıyla ortam daha da gerildi. İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

İŞTE O ANLAR

http://www.milliyet.com.tr/survivor-da-aduket-kavgasi-magazin-2034977/

Kendi her türlü terbiyesizliği yapıyor ama başkasının ona yapmasına en ufacık bi tahammüllü yok bu adamın.Tipik Türk insanı işte

mançoya bunu yapmayacaktı sorsan Barış Mançonun şarkılarıyla büyümüştür rezil herif, senin de sonun nihat gibi olacak.

Çok şükür ki yarışmayı seyretmiyorum, Turabi kim bilmiyorum ama Doğukan Manço'yu efendi kişiliğiyle tanıyorum, Doğukan'a ne yapılmışsa haksız yere yapıldığını tahmin etmek zor değil.
Rahmetli Barış Manço'nun temiz yüzlü efendi oğlunu üzmesinler

her kazandığı oyun sonunda yaptığı aduketi başkası ona yapınca hemen nasıl da dayılandı ama. ne terbiyesiz ve saygısız insan ya, diskalifiye edilmesi lazım gerçekten bu turabi'nin. önceden de hakan'ı itmişti. şimdi de bu olay. diskalifiye edilmezse iyice abartır bu saygısızlıkları...

Artık Acun program boyu bu olayın fragmanını döndürür döndürür. Az sonralarla olayı uzatır da uzatır.
Sonlarda birkaç dakikalık görüntüdür o Allah bilir.

Bu yarışmada adalet olduğu iddia ediliyorsa bu turabi denen saldırgan şahıs derhal diskalifiye olmalı

bu ne ya bu kaçıncı görmezden gelme yaptığı terbiyesizlikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…