TURABİ ÇAMKIRAN: Hakan’ı sabah akşam döverim

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
http://www.mgz.gen.tr/turabi-camkiran-hakani-sabah-aksam-doverim/18/04/2015/7329

Turabi Çamkıran, Survivor Allstar yarışmasında kızların etkilendiği, erkeklerin nefret ettiği bir tip. Adanın zorlu yaşam koşullarına alıştığını söyleyen Turabi, Küçük insanlar başkalarını konuşur, büyük insanlar ise konuşulur. Herkes beni konuşuyor. Ben ünvan maçına çıktım, kaybetmeye niyetim yok şeklinde konuştu.

Turabi Çamkıran, Survivor Allstar yarışmasında kızların etkilendiği, erkeklerin nefret ettiği bir tip. Adanın zorlu yaşam koşullarına alıştığını söyleyen Turabi, Küçük insanlar başkalarını konuşur, büyük insanlar ise konuşulur. Herkes beni konuşuyor. Ben ünvan maçına çıktım, kaybetmeye niyetim yok şeklinde konuştu.

HAKAN hakkında ne düşünüdüğünü sorduk. Vay tavşan, diskalifiye olayı olmasa sabah akşam döverim ben onu.

Birine dokununca adadan gideceğim. Acun abi açık bir yara koydu bana ve bu yarayı çakallar görüyor artık. Ama sıkıntı yok, biz hayata zorlukla başladık. Ağzımız var, sevinç gösterilerimiz var, biz de onlarla kafalarına kafalarına vururuz. Bir de arkamızda sevenlerimiz var. Onları da düşünmüyorlar!

Son şampiyonum. Adamlar bol bol izlediler beni, açığımı da gördüler. En büyük rakip olarak beni görüyorlar. Yol yakınken bu rakibi ortadan kaldıralım diyorlar. 5 kuruş etmeyen insanlar için 500 binden olmaya gerek yok! Unvan maçındayım. Allstar yani 10 senenin kazananı. Para mı unvan mı derseler unvan derim.

Dobra olduğum için her şeyi söylüyorum. Bu adadakilerin arkadaşlığı konseye kadar. Aman beni yazmasınlar diye herkes birbirinin yalakalığını yapıyor. Bende o yok. Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur. Herkes beni konuşuyor. Elalemin derdi ben olmuşum, demek ki zamanında iyi koymuşum lafları.

Şmapiyon oldum diye iyiden kendini bir şey sanmaya başlamış. Sanki Hakan'ı dövünce ne geçecek eline aferin diye poh pohlanacak hali yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…