• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tupturuncu havuç

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
kızlar ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil doğal saç rengim açık kumral kaşlarım da öyle ben saçımı turuncuya boyatsam bana gider sanırım(avrupa yakasındaki yaprak'ın renginden) ama model ve ton ayarlaması için resimlere ihtiyacım var ve bir de bu işlem saçımı yıpratacağından nasıl bir bakım önerirsiniz?

bence gayet güzel olur ..ama sana önerim eğer saçında hiç boya yoksa kesinlikle saçını açtırmadan boyat. zaten saçlarım açık kumral demişsin açık bir renk yani üzerine ne boyasan tutar. benim saçlarım koyu kestaneye yakın olduğu halde tutuyor ama ilk boyattığım kuaför saçımı oryelle açtığı için mahvoldu saçlarım.o yüzden kesinlikle açtırma derim hem açtırmazsan çok yıpranmaz da saçın bence. belki ilk boyama da istediğin renge ulaşamazsın ama 2. ya da 3. de renk oturur yerimseniben:kahve:

kızlar ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil doğal saç rengim açık kumral kaşlarım da öyle ben saçımı turuncuya boyatsam bana gider sanırım(avrupa yakasındaki yaprak'ın renginden) ama model ve ton ayarlaması için resimlere ihtiyacım var ve bir de bu işlem saçımı yıpratacağından nasıl bir bakım önerirsiniz?

bende aynı göz ten ve saç rengindeyim iki kez boyattım kendi saçımı açmadan yaptık lorealin majirel sersindeki turuncudan boyadık fazla turuncu oldu saçım açık renk olduğundan o yüzden biraz kızıl karıştırmakta fayda var saçımada zararı olmadı kaldıki çok ince ve zayıf bir saçım var tabi bunda kaförün işçiliğide önemli sonrasında dönülmesi zor bir boya ama iyi düşün

Back