Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende de şeker kapların benzerlerinden var ismini tam olarak bilmiyorum.Çok memnunum kapağı ortadan basınçla kapanıyor.içine çorba koy ne yaparsan yap kapağı açılmıyor plastik olduğu için de kırılmıyor.Çok memnunum.Kapağı açmayı bilmeyen asla açamaz.Çünkü yine ortaya basınç vererek yanlardan yukarı kaldırıp açılıyor.:jeyyar:
bende de bayaa bi tupper ürünü var sayılır...ama meyveleri koymaya başlayalı sirkemsi bi koku ve tat oluşuyor meyveleri yiyemiyoruz yani o derece bugün gidicem aldığım yere soracağım zaten ama sizinle de paylaşmak istedim..
bu konuda sizin fikriniz nedir kızlar???
teşekkürler...
ben de olmazsa olmaz diyenlerdenim,su serisine bayılıyorum,daha önce istanbulun rutubetli havası yüzünden çöpe attığım çerezlerimi,bisküvilerimi mükemmel saklıyor,taptaze ve verdiğiniz parayı fazlasıyla hak ediyor
fiyatları da o kazadr pahalı değil,indirimleri takip edin,%50ye düşen ürünler oluyor zaman zaman
Tüm tupper ürünleri var bende satışınıda yapıyorum grup lideriyim daha önce bende o paraya yazık diyenlerdendim ama Tupper kullanmaya başladıktan sonra hiç abartısız mutfağımda çöpe tek bir çöp dahi atmadım içine koyduğum şey için zamanı durduruyor adeta.
Hatta satarken çoğu zaman al kullan 1 hafta sonra beğenmezsen geri ver diye satıyorum hiç iade almadım daha, kullanmadan farkedemiyor insan .
iki küçük saklama kabı var bende yeni evliylken kayınvalidem almıştı sağolsun ama diğer saklama kaplrıyla arasında çok büyük fark göremedim doğrusu. Yalnız peynir saklıyorum, olması gerektiğinden daha fazla dayanıyor peynirler bunu söyleyebilirim. Birde konu başlığı manasız olmuş, Tupperware mutfaksız düşünemeyenleer yerine Tupperwaresiz mutfak düşünemeyenler denseydi daha doğru olurdu.
çok memnunum, kendi mutfağımı tuppersız düşünemem. her çeşidinden evimde mevcuttur. sadece spor matarasından su içmek pek zevkli olmuyor. diğerleri çok iyi.