Tupperware mini efi kullanmay baaramadm yardm ltfen

eftelya24

Sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
387
1
96
41
İstanbul
arkadaslar mını sef aldım ama kullanmayı basaramadım ben nerede yanlıs yapıyorum acaba parcalarımı yanlıs takıyorum anlayamadım hatta ıse yaramıyor dıye aldıgıma pısmn oldum ama herkes cok memnun sanırım ben yanls kullanıyorum bana yardımcı olur musunuz lutfen...cokacimcoook

arkadaşım bıçakları yerine oturtucan,içine ne koyacaksan soğan veya domates koyucan,ağzını kapatıcan.sonrada elinle döndercen kapağı sağa ve sola.inşallah yardımcı olmuşumdur.

mini şef gerçekten çok kullanışlı ve pratik bir ürün
ben çalışan bir kadın olarak tupperwarein çok pratik olduğunu düşünüyorum
yıllardır evimizde kullanıyoruz bugün en sonunda gittim satış danışmanı oldum
artık kendime daha uygun fiyatlarla alabileceğim

ben de mini şeften önce memnun değildim hatta kk dan bir arkadaşım kendi memnun kalmadığı için bana göndermişti hediye olarak belki sen yaprsın dedi. bıçağını mı ters taktık ne oldu bilmiyorum ya da elim alıştı artık çok rahat kullanıyorum ve çok memnunum.

evet genelde bıçağı ters takıldığı için boş dönüyor o zaman da başarılı olunamıyor.biz 1 senedir kullanıyoruz ona rağmen bazen dalgınlıkla ters takıyoruz.ters döndürüp bi daha deneyin.mutlaka başarılı olcaktır.çok sevilen bir ürün ama bileğinde kireçlenme gibi romatizma gibi sorunu olanlar bazen kullanamayabiliyor çevirme esnasında bilekleri dönmediği için.

bende çok memnunum.eğer soğanı iki veya dörde bölerseniz bıçaklar daha rahat döner.ben ayrıca cacıklık salatalığı da minişefle doğruyorum.tavsiye ederim

ben de kullanmayı beceremedim, hatta yurdışında kullanılmış ürünleri değiştirme imkanı varmış, ben de burada da var mı diye araştırırken bu topiği gördüm, hiç sevmedim mini şefi, hem de 45 tl ya almıştım, bir iki kez denedim, hiç pratik değil,soğanı falan dörde böleceksem pratik değil ki, diğer ürünlerden çok memnunum, özellikle sürahiden, ama bundan kurtulmak istiyorum...

ben de kullanmayı beceremedim, hatta yurdışında kullanılmış ürünleri değiştirme imkanı varmış, ben de burada da var mı diye araştırırken bu topiği gördüm, hiç sevmedim mini şefi, hem de 45 tl ya almıştım, bir iki kez denedim, hiç pratik değil,soğanı falan dörde böleceksem pratik değil ki, diğer ürünlerden çok memnunum, özellikle sürahiden, ama bundan kurtulmak istiyorum...

bengisumut merhaba
mini şefinden kurtulmak istediğini yazmışsın da, gerçekten kurtulmak istiyorsan ben alabilirim:)
bunu satan arkadaşımdan fiyatı yüksek geldiği için almamıştım, senden 2. el olarak uygun bir fiyata alabilir miyim acaba?

özel mesajını aldım ama yeni üye olduğumdan sana mesaj gönderemiyorum bengisumut. tupperware'ine hala talibim.
XXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Minisefi bende kullaniyorum ve cok memnunum. Ozellikle sogan dogramaktan nefret eden biriydim.. Koca rondoyu yıkamak zor oluyordumini sef buyuk kolaylık sagladı...
ben yalnız cevizleri kucuk parcalara bolemıyorum, yapabilen var mı?

Back