• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tupperware ıslak mendil kutusu kullan varr mı? memnunmusunuz?

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
ben bebegım ıcın sımdıden aldım. ama sankı kapağı okadar sıkı degıl gıbı acaba normalmi böyle olması? hava alıpta mendıllerı kuruturmu? kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorum

ben bebegım ıcın sımdıden aldım. ama sankı kapağı okadar sıkı degıl gıbı acaba normalmi böyle olması? hava alıpta mendıllerı kuruturmu? kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorum

Ben yillardir tuperware kullaniyorum.iki yil once bende kizim icin almistim cokta memnun kaldim.hala da kullaniyorum.umarim sende memnun kalirsin

Kapağı yerinden çıkabiliyor ama kurutmuyor çok memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kapağı yerinden çıkabiliyor ama kurutmuyor çok memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım dedıgım mendılı cekıp aldıgımız turuncu yerın bıraz gevsek olması ... normalı mı...??

gevşek gibi duruyor canım ama kapatıyor o canını sıkma benimkide öyle ama gayet kullanışlı beğenerek kullanıorum iş yerimde.

benım kızın dötu durmadığı için,hıc ıslak mendıl kurutamadım..

bu kutuyu ılk kez görüyorum..

benım kızın dötu durmadığı için,hıc ıslak mendıl kurutamadım..

bu kutuyu ılk kez görüyorum..

Ne işe yariyormus bu kutu gerçekten? Bizim islak mendiller de kurumuyor ki..yoksa islak mendilleri kendileri evde hazirlayip buna mi koyuyorlar?

en ucuz mendili dahi alıp yıkayıp ıslak halde kutuya koyuyorsunuz. bebegın cıldıne zarar vermıyo yıkandıgı ıcın vede kurumuyo... hani mendil konusunda başa cıkamayanlar için ideal yıka yıka kullan

süper fikirmiş aslında, keşke oğlum bebeyken rastlasaymışım bu ürüne

Back