Tüplü dalış

Jetgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
28
5
tüplü dalış yapmak istiyorum ancak cesaret edemiyorum.en büyük fobim derinliklerde kendim kadar büyüklükte bir balıkla burun buruna gelmek. burun buruna gelmeyecek olsam bile o sonsuz mavilikte ses çıkaramadan panik olmak.o atmosferi hayal ederken bile karnıma agrılar giriyor heyecandan. deneyimleri olan paylaşsın lütfen.

Son düzenleme:
bence endişelenmeye gerek yok, zaten ilk dalışlarda yanında tecrübeli bir buddy ile dalıyorsun. o sana gerekli açıklamaları yapacaktır. ayrıca başlangıçta öyle koca koca balıkların olduğu yerlere girmeyeceksiniz. belli tecrübelerden sonra, dalış mekanlarınız değişecektir.
kesinlikle tavsiye ederim, süper bir duygu!

benimki fobi. acaba uzaklardan ne belirip de birden karsima cikacak diye. olur da bi kopek baligi falan yolunu kaybeder sasar duser karsima cikar. bu yunus bile olsa bittim yani. dalis yakinda...

tüplü dalış yapmak istiyorum ancak cesaret edemiyorum.en büyük fobim derinliklerde kendim kadar büyüklükte bir balıkla burun buruna gelmek. burun buruna gelmeyecek olsam bile o sonsuz mavilikte ses çıkaramadan panik olmak.o atmosferi hayal ederken bile karnıma agrılar giriyor heyecandan. deneyimleri olan paylaşsın lütfen.
Tesadüf gordüm konuyu :))
Ozamandan buzamana denedin mi dalışı merak ettim dogrusu :)))
Tatlım senin dalabildigin derinliklerde gözünü korkutacak büyüklüklerde balıklar artık yok.
En fazla yunus surülerine denk gelirsin ki bunun için çanakkale bogazı bir numara.
Zararsızlar ablası, bu sulardakilerin hepsi zaten senden korkar ki :KK66:

X