E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
kızlar tüplerimde genişleme varmış. gösterdiğim iki doktor bişey yok dedi. şimdi bu çıktı. benzer sorun yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüplerin yumurtalıklara açılan uç kısımlarında özellikle sağda genişleme varmış. bu gebeliğe engel olabilirmiş başkada birşey bilmiyorum. ankarada bi prof buldum onunla görüşüp ayrıntılı bilgi almayı umut ediyorum. ama sinirliyim hani bişey yoktu. bu doktorların bazısı manyak.
kızlar tüplerimde genişleme varmış. gösterdiğim iki doktor bişey yok dedi. şimdi bu çıktı. benzer sorun yaşayan var mı?
tüplerin genişliği darlığı boyutu hepsi maaalesef hamile kalmamıza engel oluyor. peki çözümün ne olduğunu söylediler mi nurcum? benim de muaneler esnasında dr genişleme var tüplerde dedi ama ben operasyon geçirdim daha önce dış gebelikten acil ameliyat oldum bundan dolayı hasar olmuş olabilir demişlerdi ama laproskopi sonucu böyle bişey çıkmadı açılamayacak kadar tıkalı olduğu çıktı rahim filmine bakarak böyle bişey söylüyorlarsa yanılıyor olabilirler beni bi kez daha rahim filmine yönlendirdi kesin bişey çıkmayacaksa başka yol izleyelim diyince laproskopi yaparak emin oldular canım inan dr undan druna fark var hele ilk dış gebe kaldığım dr bile beni okadar yanılttıki hormon bozukluğu olduğunu bundan dolayı yumurta tembelliğimin olduğunu vs vs ama sadece tüplerim tıkalıymış para uğruna nerdeyse ölüyordum dış gebe kaldım iç kanama geçirmişim druma tel açınca devlet hastanesine götürün demiş acil durumum için ilgilenmek yerine. o yüzden özele güvenmiyorum tamamen paraya endekslenmişler. bu yüzden sol tüpüm alınmak zorunda kaldı .. içini karartmak istemedim ama lapraskopi kesin ne olduğunu söyler yapılacak bişeyde varsa müdahale ederler