- 18 Ocak 2025
- 3
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi bilge ilgin
-
Canım merhaba çok geçmiş olsun. Tıkalı tüplerle ilgili herhangi bir aksiyon alınmadı mı?Ablalarım merhaba 2022 yılında çocuk istiyoruz dıe doktora başvurduk gereklı muayeneler sonucunda sorunumuzun bende olup tüplerimin tıkalı oldugunu ogrendık ve doktor zaman kaybı yasamayalım dıe bizi tüp bebeğe aldı ve 1taze 1dondurulmuş iki embriyo seklınde ıkı tane olumsuz tüp bebek sürecınden geçtim ve yorgun kaldım negatıflerden dolayı şimdide 15günlük Brokoli kürü deniyorum ve 22 ocakda tekrardan tuplerime baktrcam inşallah bende işe yaramiş olur bu kür de sizlerede bi nebze yardımcı olmuş olurum
Heryere baktım brokoli tüpleri genişletme ve açma özelliğine sahıpmiş ama uygulayan ve deneyim sahıbı kişileri bulamadım inş'ALLAH sizlere filmim hayırlı cıkarda sizlere de yardımcı olurum. . ..
Nasıl yapıyorsunuz o kürüAblalarım merhaba 2022 yılında çocuk istiyoruz dıe doktora başvurduk gereklı muayeneler sonucunda sorunumuzun bende olup tüplerimin tıkalı oldugunu ogrendık ve doktor zaman kaybı yasamayalım dıe bizi tüp bebeğe aldı ve 1taze 1dondurulmuş iki embriyo seklınde ıkı tane olumsuz tüp bebek sürecınden geçtim ve yorgun kaldım negatıflerden dolayı şimdide 15günlük Brokoli kürü deniyorum ve 22 ocakda tekrardan tuplerime baktrcam inşallah bende işe yaramiş olur bu kür de sizlerede bi nebze yardımcı olmuş olurum
Heryere baktım brokoli tüpleri genişletme ve açma özelliğine sahıpmiş ama uygulayan ve deneyim sahıbı kişileri bulamadım inş'ALLAH sizlere filmim hayırlı cıkarda sizlere de yardımcı olurum. . ..
2022 yılinda çıkan sonuç yoğun enfeksıyona baglı tıkanıklık olmuş dedi açılır mı dediğimde senin için zaman kaybı deyip tüp bebege aldıCanım merhaba çok geçmiş olsun. Tıkalı tüplerle ilgili herhangi bir aksiyon alınmadı mı?
Nasıl yapıyorsunuz o kür
Sabah akşam olmak üzere günde iki bardak olacak şekilde brokoliyi cevzede haşlıyorum o yeşil suyu çıkana kadar sonra az ılık şekilde sabah kahvaltıdan yarım saat aksam yatmadan önce de hazırlayıp içiyorum 7gün sabah akşam 3gün molaNasıl yapıyorsunuz o kürü
Benimde tüplerim baştan sona kapanmış. 7 ay iğne ilaç tedavisi gördüm ama fayda etmedi. Soğan kürünü denedim maydonoz suyu baharında oturdum neler neler. Üstüne yine gittim rahim filmi çektirdim açılır diye yine olmadı. Benim için zaman kaybı oldu ama sizin durumunuz farklı olabilir.2022 yılinda çıkan sonuç yoğun enfeksıyona baglı tıkanıklık olmuş dedi açılır mı dediğimde senin için zaman kaybı deyip tüp bebege aldı
Ben daha önce gebelik yaşadımda erken doğumla kaybettim bebeğimi şimdi tekrardan düşünüyorum gebelik doktora gittim hsg içinde gerek duymadı acaba denesemmi dedimSabah akşam olmak üzere günde iki bardak olacak şekilde brokoliyi cevzede haşlıyorum o yeşil suyu çıkana kadar sonra az ılık şekilde sabah kahvaltıdan yarım saat aksam yatmadan önce de hazırlayıp içiyorum 7gün sabah akşam 3gün mola
Ama ben 1gün mola verdım sen yine internetten arastr öyle yap eğerki benim uyguladıgım şekil işe yarar ve acılırsa sizlere ayrı bi şekilde detaylı anlatcm
İyi de enfeksiyona bağlı tıkanıklık öyle iyileşmez ki. Yani tüplere müdahale edilmediği için tüp bebeğin de tutma şansı yok. Boşuna zaman kaybetmişsiniz. Yine soğan kürü, brokoli kürüyle falan zaman kaybetmeyin boşuna. Hsg sonucu umarım güzel gelir ama hidrosalpenks varsa tüplerin alınması ya da bağlanması gerekir. Yani bence iyi bir doktora git. Böyle kürlerle enfekte tüpler açılsaydı bugün tüp bebek yaptıranların yarısı normal yolla çocuk sahibi olurdu.2022 yılinda çıkan sonuç yoğun enfeksıyona baglı tıkanıklık olmuş dedi açılır mı dediğimde senin için zaman kaybı deyip tüp bebege aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?